Rain napisał(a):Ty chyba faktycznie czytac ze zrozumieniem i między wierszami nie potrafisz ;] napisałem to gdyż często się tak działo z tymi "gadgetami". Nie było solidną robotą tylko na odwal się. A skoro ktoś coś kupuje, płaci za to to oczekuję porządnej roboty a nie gniota - Zrozumiale napisałem? Pojmiesz tą prostotę?
Powinnościowiec napisał(a):Teraz do tematu.
Kłótnie pojawiły się przez to, że jako pierwszy na tym forum z kilkoma osobami stanąłem po stronie stalkera i próbowałem go obronić, oraz trochę docenić.
Juz nie piszcie, że na tym forum panuje jakis kult stalkera(chociaż w sumie po to jest to forum ) i wszyscy co uważają ta gre za złą nie mogą się wypowiadać...Jest właśnie wręcz przeciwnie.
W większości tematów są posty krytykujące stalka i jakoś nikt ich nie usuwa...
Alvarin napisał(a):Ale jeżeli naprawdę ta gra i polityka GSC się wam aż tak nie podoba jak wynika z waszych tekstów, to proszę, zapomnijcie o serii stalker, wyrzućcie płytki z nią, i przede wszystkim - wyrejestrujcie się z tego forum, bo niektórych słuchać nie można, tak jęczą i pluja kwasem...
Powinnościowiec napisał(a):Ale ja już nie mogę słuchać, jak każdy sra na tą gre i opluwa jej twórców.
W końcu to oni wpadli na pomysł zrobienia takiej gry i powinniśmy być im wdzięczni.
Nie podoba się?
Michu napisał(a):Jeżeli forum stalkera ma służyć do narzekania jakie to jest *%&@# itp to po co tutaj jeszcze zaglądacie :F
Alvarin napisał(a): To i tak jest jedna z najlepszych gra z gatunku FPS. Że nie dotrzymali obietnic? Buehehe, wymień im JEDNĄ grę, która tak samo wygląda w tekstach prasowych wydawanych przed wydaniem, oraz na ekranie domowego piecyka... A że na tym forum jest już bardzo dużo głosów wyłącznie krytycznych, to ja już staram się nie dokładać od siebie i spróbować jej bronić.

System Requirements
Minimum System Requirements
* Intel Pentium 4 2.0 Ghz / AMD XP 2200+
* 512 MB RAM
* 128 MB DirectX® 8.0 compatible card / nVIDIA® GeForce™ 5700 / ATI Radeon® 9600
Recommended System Requirements
* Intel Core 2 Duo E7400 / AMD 64 X2 5600+
* 2 GB RAM
* 512 MB DirectX® 9.0c compatible card / nVIDIA® GeForce™ 9800 GTX / ATI Radeon® HD 4850

Po oglądnięciu stwierdzam, że może i będzie mniej stalkerów, ale czy zona będzie niebezpieczniejsza?
Nie wiem...
głód również powróci, chwała im za to

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości