Was to nie przeraza?

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Was to nie przeraza?

Postprzez limak122 w 28 Kwi 2006, 16:14

Ogladalem ostatnio ten slawny film ukazujacy prawdziwe oblicze zamachu na WTC. Po obejrzeniu dostalem szoku, pierwszy raz sie tak przerazilem tym, ze ktos cos zlego zrobil zawsze mi to wisi, ale nie tym razem. Dotarlo do mnie, ze jednak najwieksze potegi swiata kierowane sa pieniedzmi, ze moje zycie bedzie w swiecie pelnym zlych ludzi na wysokim stanowisku wladzy. Niby glupio to brzmi bo co oznacza slowo "zly", ale jak mam to nazwac jesli Busch roz******** WTC aby cos móc zrobic i sie wzbogacic? Przeciez on kieruje najpotezniejszym panstwem na swiecie. Mnie to przeraza, a mam 15 lat i zazwyczaj mam wszystko w dup*** , ale tego nie moge przebolec. Myslalem , ze zyje na dosc normalnym swiecie, a tak naprawde to jakis koszmar z którego chce sie obudzic...

Link do filmu http://www.maxior.pl/?p=index&id=15769&0

link do ciekawej strony http://teksty.gildia.pl/kormak/wtc/wtc
Awatar użytkownika
limak122
Łowca

Dołączenie: 05 Lis 2005, 19:49
Ostatnio był: 04 Lis 2014, 14:28
Miejscowość: City17
Kozaki: 1

Reklamy Google

Postprzez Erjot w 28 Kwi 2006, 16:20

ehh ludziom mozna wszystko wcisnac :(
czy mi sie wydaje czy Ty limak122 zakladasz bezsensowne tematy :)
(bez urazy oczywiscie)
Ostatnio edytowany przez Erjot, 28 Kwi 2006, 16:21, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
Erjot
Tropiciel

Dołączenie: 09 Paź 2005, 15:19
Ostatnio był: 27 Sty 2013, 18:15
Miejscowość: Poznan
Kozaki: 0

Postprzez limak122 w 28 Kwi 2006, 16:21

Zdaje ci sie, bo ten temat na serio nie jest bezsensowny wypowiedz sie po zapoznaniu sie z tematem.
Awatar użytkownika
limak122
Łowca

Postprzez Erjot w 28 Kwi 2006, 16:23

Widzialem juz pelno róznych filmów/artykulów ukazujacych "prawdziwe" oblicze ataku na WTC/Pentagon
wlacznie z teza UFO i z filmem na którym widac niby UFO
ale niech sie wypowiedza inni, czekam :)
Awatar użytkownika
Erjot
Tropiciel

Dołączenie: 09 Paź 2005, 15:19
Ostatnio był: 27 Sty 2013, 18:15
Miejscowość: Poznan

Postprzez klawisz w 28 Kwi 2006, 16:42

Nie ma co sie wypowiadac, nie znamy prawdy i pewnie nigdy nie poznamy. Wszystkie te teorie spiskowe maja tylko ziarenko prawdy w sobie, wiec nie sprawdzajcie czy za spluczka w kiblu nie ma czasem mikrofonu.
Awatar użytkownika
klawisz
Retired

Dołączenie: 16 Lis 2004, 14:27
Ostatnio był: 19 Sie 2025, 13:19
Miejscowość: Sopot
Kozaki: 88

Postprzez limak122 w 28 Kwi 2006, 17:08

A czy klawisz ogladales film? to cos wiecej niz teoria spiskowa. Tam sa przedstawione dowody, które latwo sprawdzic , wszyskie sie podwierdzaja i sugeruja prawde...
Awatar użytkownika
limak122
Łowca

Postprzez MURDA w 28 Kwi 2006, 19:42

limak122 napisał(a):A czy klawisz ogladales film? to cos wiecej niz teoria spiskowa. Tam sa przedstawione dowody, które latwo sprawdzic , wszyskie sie podwierdzaja i sugeruja prawde...

Przyzwyczaj sie :wink:

Teraz na celowniku Iran.
Tak tak jak wiecie USA jest tak bliko Iranu ze USA musi sie najbardziej martwic o atak ze strony Iranu. Znowu bedzie, ze Iran ma bron masowego razenia ale po przekopaniu IRanu przez zolniezy nic nieznajda. Dlaczego USA chce atakowac Iran? http://ufo.dos.pl/article.php?sid=28 prosze bardzo poczytajcie o zlozach naturalnych :wink: USA od jakiegos czasu bardzo potrzebuje ropy i innych surowców energetycznych bo bez tego tak rozbudowana i ogromna gospodarka Stanów Zjednoczonych nie poradzi sobie. W USA juz rosna ceny paliw a czemu? No bo powoli zaczyna go brakowac.

PS No i to nie jest wwszystko wina Busha on jest tylko marionetka która wystawiaja w "teatrzyku" tak naprawde za nim stoi sztab ludzi bez których on sam gówno by zrobil.

A i tak w nawiasie to zgadnijcie jaki kraj ma najwiecej broni atomowej dalekiego zasiegu :wink:

No i warto dodac ze jedynym krajem który uzyl broni nuklearnej jest USA a reszcie sluzy ona jako argument.

Schodzicie z tematu.
MURDA
Stalker

Dołączenie: 27 Lis 2005, 02:40
Ostatnio był: 05 Sie 2006, 19:04

Postprzez yarpen w 04 Maj 2006, 14:57

Limak - szybko sie polapales jak na swoje lata.

Od czasów starozytnych rzadzi swiatem chec posiadania. Masz pieniadze to masz wladze. Teraz wladza to dosteo do zródel energii - czytaj ropy. Nie ma, powtarzam - NIE MA bezinteresownych polityków chcacych zrobic cos dla innych. Polityka to wyscig do profitu i powiekszenia wladzy. Nie wiemy i nigdy sie nie dowiemy wielu rzeczy. I takich tematów jak ten który przytaczasz jest wiele. A najgorsze, ze nic z tym nie zrobisz. Bzdety typu :'to my twoirzymy polityke' to tylko puste slogany. Jakos dziwnie ciagle te same mordy w tv i coraz to lepsze afery.

Dla dobra narodu dobro jednostki mozna poswiecic. Polecam rok 1984 - ta ksiazka wymiata , a zakonczenie jak dla mnie jest wstrzasajace.

A co do teorii spiskowych - nie zauwazuliscie jak sprytnie kazdego z nas podlaczono do (mozliwej) sieci inwigilacji?

Zamiast peseli i nipów wystarczylby teraz nr telefonu kom. Wszystkiego mozna sie o nas dowiedziec. Wystarczy miec nr telefonu i karte platnicza. Gdzie jestes, co kupujesz i gdzie, ile zarabiasz - wszystko. Zyjemy w matrixie...
Por. Funky Koval 'AIR Star Force' piec lat czynnej sluzby, miliardy na liczniku, odznaczenia, takze srebrna gwiazda Palantiru.
Awatar użytkownika
yarpen
Stalker

Dołączenie: 20 Kwi 2006, 21:16
Ostatnio był: 19 Lip 2023, 22:29
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 7

Postprzez MURDA w 05 Maj 2006, 11:28

yarpen napisał(a):Limak - szybko sie polapales jak na swoje lata.

Zyjemy w matrixie...

amerykanie w matrixie i tak patrza tylko na efekty :mrgreen:

A teraz spójrzcie kto jest najwiekszym zagrozeniem dla swiata? Afganistan? Iran? Kto ma najwieksza armie? Kto zrobil w ostatnim pól wieczu najwiecej wojen i konfliktów?
Stany Zjednoczone robia co chca opinia publiczna patrzy i karmi sie klamstwami, ze Iran zly, ze Sadam nas zamorduje a Binladen wysadzi. ONZ nie reaguje (wkoncu to druga armia USA ) Rosja patrzy i sie wkurza a inne kraje maja to w dupie.
W telewizji ciagle mówia tylko o marines którzy zgineli ohh jakie to straszne zginal zólniez ale wkoncu po co sa zolnierze? Za to nie patrzy sie na zabitych cywili a powinno bo cywil nie powinien byc zabijany podczas wojny. Mówi sie o ponad 250 tys cywili zmarlych. A teraz mi powiedzcie czy przy bombardowaniu, ostrzale czy zrzcucaniu rakiet w miasto mozliwe jest tylko zabicie "terrorystów"?

http://www.irak.pl/
http://tnij.org/iraq
MURDA
Stalker

Dołączenie: 27 Lis 2005, 02:40
Ostatnio był: 05 Sie 2006, 19:04

Postprzez Pabcio w 05 Maj 2006, 13:12

Ja dodam, ze ogladalem podobny film, ale wiecej mówiono o samym WTC. Okazalo sie, ze zbrojenie budynku zostalo wykonane ze slabego metalu, jednak nie tak slabego, by nie utrzymac budynku przed zawaleniem. Zadawanio pytanie - jakim cudem wogóle WTC sie zawalil? Pojawila sie wzmianka o podlozonych materialach wybuchowych, które mialy "pomóc" w zawaleniu sie budynku.

O samym WTC nie mówiono az tak wiele, ale dowody wykluczajace "niby" uderzenie samolotu w Pentagon sa conajmniej silne. Z ta kamera np. lub z rozmiarem samolotu a zniszczeniami.

Sa takze naprawde liczne i silne dowody na to, ze Amerykanie nie byli na Ksiezycu, ale nie bede robil offtopa...
Awatar użytkownika
Pabcio
Łowca

Dołączenie: 21 Maj 2005, 15:00
Ostatnio był: 19 Wrz 2017, 23:11
Kozaki: 2

Postprzez Glock 17 w 05 Maj 2006, 15:18

yyy...
z takimi "teoriami spiskowymi" to mozecie do szpitala psychiatrycznego trafic :mrgreen:
Pabcio Ty chyba naprawde nie wierzysz w te bajki z ksiezycem :shock: :shock:

to forum mnie coraz bardziej zaskakuje
mialem zwyczaj siedziec cicho, a czasami trudno sie powstrzymac zeby cos powiedziec lub skomentowac :lol:
w niektórych sprawach przesadzacie i to ostro :mrgreen:
9x19mm

"Nie sztuką jest umrzeć, znacznie trudniej jest żyć!"
Awatar użytkownika
Glock 17
Stalker

Dołączenie: 24 Sty 2006, 23:59
Ostatnio był: 31 Sty 2008, 14:19
Miejscowość: Łapy

Postprzez Pabcio w 05 Maj 2006, 16:17

Tak sie sklada, ze wierze. Kiedys nie wierzylem i nawet nie chcialem o tym sluchac, ze cale ladowanie bylo ukartowane. Mam numer Faktora X o tym. Moge zrobic pare zdjec tego artykulu. Zdjec, bo nie mam skanera. Dowodów tam jest tyle, ze mozna lopatami przerzucac.
Awatar użytkownika
Pabcio
Łowca

Dołączenie: 21 Maj 2005, 15:00
Ostatnio był: 19 Wrz 2017, 23:11
Kozaki: 2

Następna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: svt07 oraz 1 gość