Film "Oko Moskwy"

Film "Oko Moskwy"

Postprzez Pies w 18 Sie 2009, 18:56

Witam wszystkich i zapraszam do obejrzenia trailera:

http://www.youtube.com/watch?v=u_PkHqD8MIw

i pierwszego odcinka

http://www.youtube.com/watch?v=L7OaPI5vbZY

amatorskiego filmu pt. "Oko Moskwy" inspirowanego naszą kochaną gierką S.T.A.L.K.E.R :D

Specjalnie na jego potrzeby stworzyliśmy pseudo-studio o równie pseudo-nazwie "Mechanical Pigeon Studio" :D

"Oko Moskwy" opowiada o dwóch stalkerach, Kruku i Psie, którzy postanawiają przedrzeć się do podziemnego kompleksu badawczego, umiejscowionego zaledwie 10 km od zrujnowanej, czarnobylskiej elektrowni. Ich celem jest eksploracja Strefy nr 4, której tajemnicy pilnie strzegą wszelkie organizacje rządowe...

Co im grozi?
Co tam znajdą?
Kogo lub co spotkają?
Czy zgłębią tajemnicę Oka Moskwy?

Na te pytania uzyskacie odpowiedź oglądając kolejne, rodzące się w bólach odcinki naszej małej produkcji!

Zostawcie "komenty" i ocenę, bądź naszkrabcie coś w tym temacie co o tym wszystkim myślicie...

Edit//
albo w sumie jakość nie jest zła ale lepiej zeby była panoramka na całe okno.
Pies
Kot

Dołączenie: 18 Sie 2009, 18:45
Ostatnio był: 16 Sty 2010, 17:02
Ulubiona broń: Lightened IL 86
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Film "Oko Moskwy"

Postprzez Michu w 18 Sie 2009, 21:34

Jak dla mnie oczywiście najlepsza produkcja ze wszystkich dotychczasowych, które przemknęły się tutaj na forum ostatnimi czasy. Wszystko jest w porządku, fabuła, gra aktorska również jest całkiem dobra, nie mam zbyt dużo zastrzeżeń :)

Ciekawe jak rozwiążecie sprawę tego całego otoczenia, bo przecież to wszystko musi być w miarę podobne no i do tego dochodzi właśnie fabuła, która jest jak dla mnie OK.

Ale przydał by się Wam lepszy montaż :P Napisy są brzydkie, tytułowe oraz te w filmie. Spróbujcie też np. zrobić aby w następnym odcinku była trochę lepsza jakość, rozdziałka na całe okno YT.

Czekam na więcej no i w sumie tyle.
Awatar użytkownika
Michu
Very Important Stalker

Dołączenie: 10 Lip 2007, 00:34
Ostatnio był: 16 Cze 2025, 18:27
Miejscowość: Jelenia Góra
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 133

Postprzez Pumba w 19 Sie 2009, 00:02

Super. Nie mam zastrzeżeń, a jedynie małą idee. Mianowicie, moim zdaniem lepiej by było gdybyście poruszali, występowali bez masek, zakładając je tylko kiedy jest emisja, albo wysoki poziom radiacji. Gadanie w maskach popsułoby cały film, a maska w kieszeni czy na szyi, naprawdę nie psuje klimatu.

Tak więc, życzę powodzenia, bo jak na razie to oglądałem z otwartą gębą. :)
czort aerografu
Awatar użytkownika
Pumba
Kot

Dołączenie: 29 Paź 2008, 21:27
Ostatnio był: 31 Maj 2016, 02:53
Miejscowość: Warszawa
Ulubiona broń: Walker P9m
Kozaki: 7

Postprzez nismoztune w 25 Sie 2009, 20:49

Filmy bardzo fajne, podobają mi się, w przeciwieństwie do tych co już widziałem. Jest fabuła, aktorzy całkiem nieźli, filmy są w dobrej jakości. Czekam na kolejną częśc.
Awatar użytkownika
nismoztune
Stalker

Dołączenie: 18 Paź 2008, 22:20
Ostatnio był: 27 Lis 2024, 23:47
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 19

Powróć do Video

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości