Nop to moze... No to moze to?
http://rapidshare.de/files/19544030/Uno.mp3.html
S.T.4.L.K.3.R. napisał(a):Rob Dougan - Clubbed To Death - to jest wspaniala muzyka :] A nie jakies melodie japonskie czy amerykanskie... Rob D zrobil muze w sam raz na podklad pod Stalkera
S.T.4.L.K.3.R. napisał(a):ThaiWarrior napisał(a):blogi letark(zakonczylem moja interpetacje)
.Jestem wyczulony na punkcie pisowni i Twoja interpretacja po prostu byla dla mnie dobijajaca...Wybaczcie offtop, ale to, co ludzie wyprawiaja z polszczyzna w necie (na komunikatorach/czatach/forach/blogach),
to zakrawa na zbrodnie na nasz ojczysty jezyk!!!
Boras napisał(a): ale ja siedze cicho bo ja tylko biednym dysortografikiem i dyslektykiem jestem
l
Boras napisał(a):powie mi ktos jak zgrac to cholerstwo na mp3??
jednak nie mialem racji, obie formy sa dozwolone, a tak nawiasem jeszcze powiedziawszy st4lk3r w twoim opisie widze "kazdy gowniaz ma dysleksje, i domyslam sie ze ma to byc nastepny argument na to ze ogol ludzi glupieje, czyli twoje stwierdzenie jest rownowazne ze stwierdzeniem dyslektyk - idiotamam nadzieje ze nadazasz
no i teraz puenta mojego wywodziku, jezeli uwazasz to jak czlowiek pisze (w przypadku dyslektykow czyta) za wyznacznik poziomu jaki soba reprezentuje, to szczerze powiedziawszy (w zaden sposob nie chce cie obrazic) jest to glupie, a to dlatego ze ja z wlasnego doswiadczenia wiem ze glupi nie jestem a jestem dysortografikiem i dysgraikem, wiekszasc z was nie wie dokladnie na czym to polega, a jenak jedziecie po wszystkich "dysmuzgowiach", po prostu zawsze mnie irytuje troche gdy widze ludzi, ktozy uwazaja sie za inteligentnych, i rownoczesnie maja taki glupi argument.
wszystko to jest pokojowa dyskusja
Użytkownicy przeglądający to forum: svt07 oraz 5 gości