przez Kuballa44 w 13 Wrz 2009, 07:41
Dla informacji-Mod został zainstalowany na polskiej wersji stalka na patchu 1.0005.Więc po pobraniu moda i wrzuceniu gamedaty, oraz odpaleniu gry co mnie przywitało? Gra nawet nie odpaliła tylko wyświetliła pułapke na robaczki. Problem dotyczył pliku localization.ltx którego usunięcie przyczyniło się do odpalenia gry. Pierwsze wrażenie? Zmienione menu. Niestety Sid nie sprzedaje nowej broni, bynajmniej po pierwszej misji, w asortymencie posiada tylko nową amunicje, jednak NPC są uzbrojone w nowe bronie. Jedyne co mi się rzuciło w oczy od poczatku gry to zmieniony HUD (wg mnie bardzo ciekawy) inny model Ak, oraz tekstury dłoni i ramion. I zmiana ciekawsza otóz zielona postać naszego herosa wraz z iloscią ołowiu który w nas ląduje, staje sie coraz bardziej czerwona. Ot ciekawy bajer.
Screeny
menu-
ss_kuba_09-13-09_07-12-44_(l01_escape).jpg
Saiga-
ss_kuba_09-13-09_07-21-48_(l01_escape).jpg
Wieczorem powinienem dodać więcej screenów

Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości.
Słowa były niegdyś czarami i do dziś słowo zachowało coś ze swej siły czarodziejskiej. Słowami może człowiek uszczęśliwić lub doprowadzić do rozpaczy, słowami nauczyciel przenosi na uczniów swą wiedzę, słowami mówca porywa słuchaczy, decyduje o ich sądach i rozstrzygnięciach. -Freud.