[PYTANIE] No rusz się!

Regulamin forum
Dział "Tworzenie Modyfikacji" służy do zadawania pytań odnośnie tworzenia modyfikacji, edytowania plików gry, oraz pisania tzw. tutoriali, czyli poradników odnośnie modyfikowania gry.
Nie zadajemy tutaj pytań odnośnie modyfikacji gotowych (nie dyskutujemy o nich!), prócz prób ich połączenia etc.

Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].

[PYTANIE] No rusz się!

Postprzez DarkBasic9 w 10 Paź 2009, 17:30

Mam problem ze wszystkimi postaciami w grze. Żadna nie chce się ruszyć z miejsca, np. Krugłow cały czas stoi w tym samym miejscu, Barman nie chce podejść, Doktor, kiedy leżę w kryjówce Strieloka nie chce gadać. W dodatku każdy stalker ma w ekwipunku po zabiciu następujące przedmioty: "guitar", "harmonica", Latarka, oraz niektórzy "hand_radio". Przedmioty te są bezwartościowe, i niczemu nie służą. Gram na modzie, lec na modzie moim własnym, a jedyne pliki jakie modyfikowałem to:
config\text\pol(Prawie cały)
\misc (Outfit, task_manager, trade_trader)
\creatures (Actor, game_relations)
\weapons (weapons, fort, ak_74)
\system.ltx

Zauważyłem jednak, iż dzieje się tak nawet, gdy gram bez moda.
Gdy uda mi się rozwiązać ten problem, uploaduje moda ("Od A do Z"-Od Almy Wade do Zony, mod który zmienia fabułę gry oraz postać, bo od teraz gramy Paxtonem Fettelem).

Z góry dziękuję za pomoc.

Poprawiam nazwę wątku. Czytaj regulamin. - xKoweKx
The OKVIK & PUKAS.
Best.
Awatar użytkownika
DarkBasic9
Kot

Dołączenie: 28 Paź 2008, 16:15
Ostatnio był: 29 Maj 2010, 18:04
Miejscowość: Sosnowiec & Zona
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Balance IL 86
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: No rusz się!

Postprzez Zajcew w 10 Paź 2009, 18:00

Oryginał? Jeśli nie to wiesz do sklepu leć. Może źle się gra zainstalowała? Reinstall by pomógł.
:

Lubię Placki
Awatar użytkownika
Zajcew
Stalker

Dołączenie: 23 Gru 2008, 12:34
Ostatnio był: 14 Sty 2012, 15:38
Miejscowość: Jastrzębie Zdrój
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: --
Kozaki: 3

Re: No rusz się!

Postprzez DarkBasic9 w 10 Paź 2009, 18:04

Gra oryginalna, ze sklepu. A na początku działała dobrze, z modem też jakiś czas dobrze działało. Ale spróbuję zrobić reinstall.
The OKVIK & PUKAS.
Best.
Awatar użytkownika
DarkBasic9
Kot

Dołączenie: 28 Paź 2008, 16:15
Ostatnio był: 29 Maj 2010, 18:04
Miejscowość: Sosnowiec & Zona
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Balance IL 86
Kozaki: 0

Powróć do Cień Czarnobyla

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości