Przeca to nie jest zgrane nawet :(:( nie w rytm, punkty kulminacyjne w roznych miejscach...ale lubie duzo ludzi robiacych to samo, zawsze mi sie takie cos podoba.Wszystkie wielkie chóry i takie rzeczy, super sprawy
Core duo 1,86 stoj±ce na asusie p5w dh deluxe
2 giga ramu g.skill'a na 800
i moje dziecko ukochane radeon x1900xtx
cieszy mnie to niezmiernie
Ktos wrzucil ta mangowa dziewczynke z porem do flasha i ludzie mysla, ze to jest w jakis sposób zwiazane z piosenka :lol:
Por u japonców cos tam oznacza, jak sobie przypomne co to napisze :mrgreen:
edit
heh nie przeczytalem tekstu na dole strony
9x19mm
"Nie sztuką jest umrzeć, znacznie trudniej jest żyć!"
Ta chinska pioseneczka z tym flashem mnie dobija kompletnie. Nie dosc, ze to takie nijakie to jeszcze przerobione na maksa. Animacja z tego flasha to jest z jakiegos japonskiego hentai'a, a jesli chodzi o muzyke - zostal zapetlony refren z jakiegos japonskiego anime. Ktos zmontowal taki badziew i zadowoleni. Eh...
Chcialbym jeszcze naniesc poprawke - nie bylem przedtem pewnien, ale slowa sa po finsku wiec cala pioseneczka jest zmontowana z kilku skrawków. Trza znalezc inna piosenke bo ta jest... denna.
Ten por i caly ten topic to belkot prowadzacy do nabijania postów na beztemaciu...Forum przezywa kryzys, postów mniej, niz kiedys, pojawiaja sie sabotazysci... Topici o japonskich, czy finskich melodiach pijanej 15latki nie pomoga...
czasami czlowiek musi sie troche powyglupiac przeciez nie mozemy ciagle gadac o stalkerze - zreszta niby o czym? tak wiec ST4LK3R ten temat jest jak najbardziej na miejscu