Glock 17 napisał(a):phi... mi demko nawet nie poszlo
ponoc wymaga karty sprzetowo wspierajacej DirectX 9.0
a szkoda bo pogralbym sobie... z Contractsami nie bylo problemów
no cóz, swiat pedzi naprzód, ja poprostu jestem w tyle o jakies 4 lata jesli chodzi o sprzet
ubolewam jeszcze nad tym, ze nie ma porzadnego forum o hitmanie
te, które jest ... poprostu no comments :lol:
forum hiredguna jest do dupy, do samego hireda nic nie mam, ale wiekszosc (wszyscy) ludzie na tym forum sa strasznie dziecinni, gdyby S.T.4.L.K.3.R. tam zawital umarlby ze smiechu - tam to dopiero sa "dyslektycy", nie ma posta, w którym nie byloby ani jednego bledu ort. :mrgreen:
ponio11 napisał(a):Masz racje plansza z demem jest nieciekawa w koncu to pierwsza lokacji z pelnej gry wiec wiesz.Ja juz jestem w 4 levelu gry i musze powiedziec ze nawet 2 lokacja jest fajna a dalej to niebede narazie oceniac ale widzialem jeden level na traileru ktory wyglada jak jedna wielka impreza na miescie wsrod tlumu ludzi i agent przebieraz sie za zoltego duzego kurczaka.
ponio11 napisał(a):Mam maly problem z przejsciem jednego levelu a mianowicie levelu o nazwie "A New Life" Kto gral to niech pomoze otoz celem tej misji jest sprzatniecie goscia ktory siedzi u siebie w domu z agentami CIA.Wszystko jest dobrze goscia kasuje ale jeszcze w mission briefing musze wykonac jedno zadanie a mianowicie pisze "Retrieve the film" niewiem gdzie on jest gdzie go znalesc na mapie niema nic zaznaczone Exit nie konczy mi misji HELP :? :?![]()
.
P.S. Chodzi oczywiscie o Blood Money
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość