Manhunt & Manhunt 2

Dyskusje na temat gier i szeroko rozumianej rozrywki mieszczącej się w ramach powyższej kategorii.

Re: Manhunt & Manhunt 2

Postprzez dorian w 09 Lis 2009, 09:49

No nie powiem, ładne. Jedno, co zauważyłem to sposób przedstawienia egzekucji. Niby wszystko widać, ale niekiedy w kluczowym momencie zadawania ciosu kończącego obraz mignie, albo mrugnie, więc tak dokładnie go jakby do końca jednak nie widać. Można to zauważyć np. przy zabawie z kolesiem młotem kowalskim. Sam moment kończący jak dostaje w bańkę gdy leży na glebie. Ale za całokształt eksterminacji na klipie ode mnie dycha. I wcale się nie dziwię, że w niektórych krajach gra jest zabroniona, co z kolei jeszcze bardziej nakręca jej reklamę.
P.S. Byłem wczoraj w MM i na półkach jeszcze nie widziałem, pewnie trza jeszcze trochę poczekać, ale myślę, że warto :wink: . Poza tym, pierwsza część też miała swój specyficzny i ciężki klimat, a ta zapowiada się chyba jeszcze bardziej krwawo. :facepalm:
Awatar użytkownika
dorian
Legenda

Dołączenie: 11 Lut 2008, 16:02
Ostatnio był: 15 Lis 2025, 14:18
Miejscowość: W-wa
Frakcja: Zombie
Kozaki: 247

Reklamy Google

Postprzez Zajcew w 09 Lis 2009, 16:38

Nie wiem dlaczego ludzie mówią, że Postal to brutalna gra... W Manhuncie można zobaczyć sceny takie jakie zachodzą w prawdziwym życiu stosowane przez psychopatów np. Idziesz za gościem i dusisz go workiem na śmieci. Gra brutalna nie polecam jej dzieciom i osobom wrażliwym na te tematy. Poza tym gra ma ciekawą fabułę.
:

Lubię Placki
Awatar użytkownika
Zajcew
Stalker

Dołączenie: 23 Gru 2008, 12:34
Ostatnio był: 14 Sty 2012, 15:38
Miejscowość: Jastrzębie Zdrój
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: --
Kozaki: 3

Postprzez Crisu w 09 Lis 2009, 18:50

Zajcew napisał(a):nie polecam jej dzieciom

Mogę...? Dziękuję... Tak więc, ekhm - Image

- - -

Co do samego Manhunt'a 2 - trochę wątpię by był dostępny tutaj w Polsce.
Były pewne problemy z jedynką, a o dwójce niestety prawie nikt nie słyszał w kwestii PC.
Gdyby nie Caleb to wciąż żyłbym w błogiej nieświadomości.
Nie miałbym pojęcia, że dwójka została wydana już na stare, poczciwe PieCe.
Po prostu gra nie jest aż tak znana, a i informacji jak na lekarstwo.
Wyszukując Manhunt'a 2 w google widzimy PS2, PSP i generalnie konsolówki.
Cóż, poczekamy - zobaczymy. Póki co toczy się bój o wsparcie Manhunt'a 2 pod Xfire.

- - -

Zajcew, ciekawa fabuła mówisz...
Masz na myśli jedynkę czy dwójkę?
"Дай мне мой респект, не больше не меньше."
Awatar użytkownika
Crisu
Legenda

Dołączenie: 05 Paź 2007, 20:16
Ostatnio był: 26 Sty 2017, 10:51
Kozaki: 48

Postprzez Vaniol w 10 Lis 2009, 10:42

No no no, nie spodziewałem się wyjścia Manhunta 2 na Pc'ta. Doczytałem jednak że jest dostępna tylko w USA. Można ją pobrać w D2D.

Jedynkę skończyłem, bardzo podobał mi się klimat i fabuła. Można było wczuć się w rolę Casha krojąc kolejnych przeciwników. No i sama końcówka z Piggy :D
Image Image
"And if that is not the best fuckin' example, God HimSelf killed his own motherfuckin' son. So let's sing The Death Song Kids" by Marilyn Manson
Awatar użytkownika
Vaniol
Very Important Stalker

Dołączenie: 21 Lut 2007, 21:50
Ostatnio był: 19 Sie 2024, 23:11
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 11

Poprzednia

Powróć do Inne gry

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość