Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs
Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].
Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.
Crisu, faktycznie tych narzędzi tam nie ma, uwierz Przelatałem całą cementownie i jestem w podobnej sytuacji jak przedmówcy, były przedmioty potrzebne do wykonania misji ale zero toolkitów, na prawdę.
Bo w Cementowni NIE MA toolkitów - już do tego chyba doszliśmy Na każdej mapie są po dwa zestawy narzędzi i w wypadku Jupitera znajdują się tylko w pociągu i na terenie samej fabryki.
Jak byłem w "kompleksie przeciwlotniczym Wołkow" to za kratami była masa sprzętu - ni diabła nie mogę się tam dostać, w podziemiach widziałem jakieś drzwi ale nie da się ich otworzyć - jak tam wejść?
Gdzie znajdują się dokładnie narzędzia, które są na południu Prypeci? Crisu dał obrazek, ale niestety nigdzie ich tam nie mogę znaleźć... ktoś wie?
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack
Witam. Mam mały problem. Chodzi mi o drugą mapę. Mam narzędzia z wagonu, ale z narzędziami ze strychu w fabryce Jupiter jest problem. Zlokalizowałem je tą zieloną szafkę ale nie mogę do niej się dostać. Jak już wejdę na strych nie mogę do niej dojść bo zawadzają rury wiszące na głową. Kucałem, wychylałem się ale nie mogę ominąć tej przeszkody. Jakieś rady?