przez asperii w 01 Gru 2009, 23:18
Z wrogimi stalkerami sam zacząłem mieć dziwny problem. Nie jest związany z wystrzałem, bo akurat byłem na stacji w Janowie. Na początku wszyscy na żółto, wolność na zielono i przywódca powinności na czerwono tylko (po paru questach dla wolności). W czasie emisji usłyszałem ogłoszenie że baza atakowana i zostałem zablokowany w środku wśród wszystkich ze wszystkich frakcji czerwonych.
Po przeładowaniu po paru minutach emisja i znów to samo.
Nie wiem, czy to chodzi o emisje, czy o to, że w okolicy kręci się ostatnio parę pijawek, 2 mistrzów joda (burer) i jeszcze chyba pseudogigant.
Czyli pozostaje ładować odrobinę starszego sejwa. Na szczęście robię je w miarę często na kilku slotach.
Aha, moment w grze to ostatni śmigłowiec obejrzany i po odszyfrowaniu wiadomości z czarnej skrzynki.
UPDATE: jednak załadowanie sejwa sprzed emisji pomogło wbrew temu, co tu napisałem, ale dopiero gdy to zrobiłem po całkowitym zamknięciu gry i wyjściu do Windowsa. Widocznie był błąd w załadowanych obszarach lub innych danych, nie usuwanych z pamięci przy przeładowywaniu gry na tym samym terenie.