Eh widze, ze nie dostrzegacie tego, ze te WSZYSTKIE gry mmo to sa tak naprawde takie tibie, tylko inna grafa inne stwory inne postacie. Kiedys to zrozumiecie
Erjot napisał(a):Eh widze, ze nie dostrzegacie tego, ze te WSZYSTKIE gry mmo to sa tak naprawde takie tibie, tylko inna grafa inne stwory inne postacie. Kiedys to zrozumiecie
I te róznice swiadcza o tym, ze sa duzo lepsze od Tibii...
Erjot nie wiem czy mozna powiedziec o innych MMORPG - taka tibia - . Tibia ma przestarzale pomysly i nie mozna jej porównac do World of Warcraft lub Lineage II które sa o wiele wiele lepsze.
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack
Nie chodzi mi nawet o sama rozgrywke, tylko o to co sie dzieje z graczem, siedzi taki 10h (taa moze i dluzej ) na dobe, plesnieje przed kompem i co... po prostu takie jest zalozenie gier MMO (tylko, ze RPG to zaden nie sa) tylko hack&slah i tak godzinami tygodniami, miesiacami, ???latami, po co, pytam sie...?
PS. Potem mamy takie denne newsy, ze jakis DEBIL sie zagral na smierc (inaczej, nie okreslic takiego osobnika), gra nie ma byc drugim zyciem tylko rozrywka..
Albo matke Stolkiem swignal o ty nie zapominajcie dla mnie wiekszy szczyt niz zagranie sie na smierc, bo ja to ja i sobie moge robic co chce ale zeby w matke taboretem czy krzeslem zucac ??? SIC!
Core duo 1,86 stoj±ce na asusie p5w dh deluxe
2 giga ramu g.skill'a na 800
i moje dziecko ukochane radeon x1900xtx
cieszy mnie to niezmiernie
Tibia rzeczywiście szybko się nudzi.... Bardzo wolno się leveluje i do tego śmierć związana jest z utratą wszystkich itemów które zbieramy przez całą grę.... Niby mam tam 20 lvl Knightem ale nie gram w to od 1.5 roku :] Aha no i jedyną zaletą Tibii jest to że Konta są dosyć drogie...
PS: Kolega mojego brata sprzedał jakiemuś Norwegowi konto do tibii za 10 000 PLN ^^ Nie wiem jaki miał lvl ale napewno duży ...
Tibia jest fajna jak sie dojdzie na main land na główną wyspę to wciąga okropnie .
Musiałem rzucić tibię przez zrokowanie postaci bo nie mogłem przestać grać.
Ta gra ma klimat a klimat tworzą noobki.
Co to za uczucie jak podchodzi do ciebie dziecko i mówi : , choć na potforki " hehehe
Ta gra bardzo mi się podobała jest super polecam każdemu żeby przecierpiał tą pierwszą wyspę i nabił ten 8 lvl .
nie moge sie powstrzymać! =D nienawidze tej gry! moj brat w nią gra codziennie blokując mnie od S.T.A.L.K.E.R.'a! to jest horror on w to gra z 3h~ dziennie co w tym jest?! grałem w to miałem 23lvl ale zmierzło mi sie jak padłem istraciłem to na co pracowałem... i to w tibii jest piękne...
"Grasz starasz się na coś, udało ci się masz to! padasz tracisz to lecisz od nowa..."OMG?