Kahitan napisał(a):Długo się zastanawiałem czy dołączyć do eRepublik ale patrząc do nasz eKraj - Polskę na mapie świata pomyślałem że w sumie nic mnie to nie kosztuje a i nie pożera czasu więc czemu by nie spróbować. Zarejestrowałem się i nie żałuję,
normalnie się pracuje, zdobywa kasę, doświadczenie a za nie kupujemy żarło. Można dołączyć do partii politycznych, wojska ogólnie rewelacja.
Dopiero co zacząłem więc jeszcze nie ogarnąłem wszystkiego. Jakby co nazywam się Zaridian_PL.
Wysyłajcie zaproszenia.

PrzemoC napisał(a):Powiem, że po tym jak mnie Von Carstein rekrutował, zagrać chciałem, ale od około
miesiąca nie dostałem linku aktywacyjnego. Nigdy nie przepadałem za grami przeglądarkowymi.
Łaski bez
A tak btw... Czy nie lepiej ruszyć dupsko w troki i zrobić coś, żeby Polska faktycznie
coś znaczyła w Europie? Bo w internecie to każdy jest kozak... W realu już nie koniecznie.

Kuroi napisał(a):Mail? Musisz mieć jakiś zagraniczny jak np. gmail, yahoo itp. Na polskie maile raczej nie dojdzie...

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości