forum.stalker.pl - największa na Ziemi (i nie tylko) zbieranina morderców, gwałcicieli, psychopatów, zoofilów, pedofilów, nekrofilów, genióshy, idiotów, nubów, dzieci neo (i emo), zdzichów, satanistów, ateistów, dzieci, Legatów, Martinusów, Legantów, Holtów, Carsteinów, Wasiłowów, spamerów, banitów i lamerów. Bardzo rzadko można spotkać tu też w miarę normalnych ludzi. Całą tą gromadę nazywa się potocznie użytkownikami. Oprócznich wyróżniamy także:
- Administratorów - połączenie Boga z mordercą.
- Moderatorów - naczelnych banujących, jeśli spotkasz takiego na głodzie banowym radzę spier... eee... omijać go szerokim łukiem. Większość z nich dostała tę rangę w wyniku wieloletniego podlizywania się lub po znajomości.
- Modderrów - grupa niegdyś najinteligentniejszych i najfajniejszych ludzi(?) na forum. Teraz są tylko cieniem tego czym byli kiedyś.
- Legatów/Legantów/Holtów/Carsteinów/Wasiłowów itd... - najwięksi oszuści na forum, nie wiadomo czy jest ich wielu, czy jest tylko jeden/jedna. Legenda głosi że w każdą pełnię na forum wchodzi jeden z nich i pojawia się na nim codziennie do następnej pełni. (wtedy wchodzi inny i pojawia się do następnej itd...). Nigdy nie wiadomo jak będzie się nazywał następny i na czego punkcie będzie miał fioła. Wiadome jest tylko, że całe dnie będzie spamował/a na SPG/w pewnym temacie...(to drugie najczęściej robi z niejakim Terminusem)
- The Witchera - najwspanialszego człowieka na forum zaraz po głównym morder... eee... adminie. Legenda głosi że założył ten temat po 7595965976579654976 flaszkach fudgi.
- Klawisza/jackie'go - upadłego Boga. Został pokonany przez niejakiego Kowka w uczciwej walce (tak naprawdę po wspólnej orgii z niejakim Kowkiem sam zrezygnował, bo jak powiedział: "Jestem na to za stary"
- Terminus - najmłodszy i najmniej uzdolniony członek forum. Nie, to nie on po każdej rozpier... eee... po każdym ciekawym wydarzeniu na forum rysuje delirium.
Jest jescze coś takiego jak
Ban- najwspanialszy prezent jaki można dostać od Admina/Moderatora. Na 99.9% dostanę go po napisaniu tego tematu.
Mam nadzieję, że nikogo nie obraziłem.

P.S. To wcale nie jest śmieszne.
Edit: Nie powinniście brać tego wątku zbyt poważnie. No i nie wiem jakim cudem znaleźliście powiązania z DM:E.