Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs
Gram na najnowszym patchu,do tej pory żadnych zacięć i bugów.Mianowicie dochodząc do posterunku powinności niedaleko przejścia z czerwonego lasu do magazynów wojskowych gra natychmiast się wyłącza nawet nie pokazuje loga.Plis pomóżcie bo bez przejścia nie ukończę gry ;P .
Mimarpl napisał(a):[error]Arguments : Can't find variable additional_inventory_weight in [af_compass]
Nie może znaleźć wagi dla artefaktu Kompas. Najlepiej zastąpić config artefaktów wziętym od kogoś innego, działającym. Ja nie ma CS na dysku więc nie pomogę, ale poproś na SB, może Ci ktoś podrzuci. Instalacja jak z modem.
"Każde słowo jest jak niepotrzebna plama na ciszy i nicości." -Samuel Beckett Ale, z drugiej strony, on to powiedział...
Wielke dzięki...a jeszcze takie pytanie mam gdy ustawiam wszystko na full w opcjach razem z oświetleniem to w oddali widzę mape bitowom na obiektach i terenie (mam bardzo dobry komp,po prostu na wszystkim dalej są małe paseczki).