Erjot jaki slideshow na 5200? Zainstalowalem i nawet dobrze chodzilo na poczatku tylko, dalej nie doszlem ---> !!![doszedlem]!!! <--- jeszcze. Ale z bump mapingiem i cieniami bylo nawet spox z plynnoscia.
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack
Doszedlem juz troszke dalej Doom 3 nie ma co sie porównywac z Preyem. Prey to moze nie jest gra doskonala ale dobra. Spodobala mi sie grawitacja Slaby jest rag-doll ale reszta fizyki jest ok Co do potworów. Jak na nich niezle AI Ogólnie: porzadnie, dobrze zrobiona gra. Polecam
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack
A wlasnie AI. Chyba demo jest ustawione na poziom easy albo gorzej , poniewaz potwory reaguja na moja obecnosc w ich polu widzenia po dobrych 2-3 sekundach. Gdy juz mnie zobacza i schowam sie za sciane (miala szybe) oni nadal stali nie próbujac podejsc do mnie za ta sciane, w ogóle olali mnie , gdy jeszcze raz sie wychylilem po tych 2 sekundach jeden wyrzucil granat i to wszystko, nadal stal w miejscu. Glupie, ale podczas dynamicznej rozgrywki nie widac tego.
To juz oficjalne. Prey pokryl sie zlotem. Na tym koniec dobrych wiadomosci dla uczciwych graczy (czyli chyba tylko dla mnie). Prey bedzie dostepny w Polsce dopiero 21 Lipca (w USA 11, w Europie ogólem 14)... This sux.
Przeszedlem demko i musze przyznac ze calkiem niezle, o ile nie lubilem dooma 3 prey mi sie bardzo spodobal.Szkoda ze cienie nie sa az tak dobre jak w doomie, myslalem ze zapalniczka tez bedzie rzucala cien a tu niestety.