trojanuch napisał(a):Abakan działa idealnie - bazowo ma niezwykle ciekawy tryb 2-óch strzałów z bardzo dużą szybkością (1800 rpm)- praktycznie oba pociski trafiają w ten sam punkt jak w rl (poczytaj sobie o Abakanie to będziesz wiedział o co chodzi).
Karabin można zupgradować do trybu full-auto - zachowuje się wówczas jak trochę lepszy kałach (ale szybciej się zużywa).

n3ro11 napisał(a):To nie lepiej zrobić tak, aby zwykły Abakan miał full auto + low rpm?

Niestety na razie moda muszę odstawić. Bugi uniemożliwiają przyjemną grę:
1. Gdy po raz pierwszy odwiedziłem Janów, po powrocie do Skadowska "wskaźnik widoczności" był ciągle zapełniony (niezależnie od miejsca).
2. Przy próbie wypełnienia zadania "Polowanie na chimerę" (podczas podróży na miejsce pobytu chimery), gra wywala się bez loga.
Mam nadzieję, że MAIO zostanie odpowiednio "zpaczowany"

No to i ja zgłoszę błąd. MAIO to jeden z modów, które mam zainstalowane(absolute_scopes, atmosfear, Ceanos_Graphic_Compilation, Compact_Hud, SoundEFX, wladca_zony_spawn). Mam błąd w Prypeci, kiedy po misji "Siły Monolitu" wracam do bazy z Wano i Sokołowem, oni zatrzymują się tuż przed bazą... i tak stoją paralitycy. Próbowałem ich skusić do wejścia spawnując w środku wroga, to weszli, zabili i z powrotem na zewnątrz. Nie mogę zakończyć misji.
Poza tym (nie miem, czy to sprawka MAIO) po wszyskich sekwencjach video (wprowadzenie do misji, przejście na inną mapę) przez chwilę jest ciemno, znów pojawia się screen z sekwencji (trwa to ok. minuty), znów dłuuuuuga ciemność i dopiero rusza dalej. Wszystko to trwa nienaturalnie długo, o wiele dłużej niz w standardzie.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości