LPKorn3324 napisał(a):xionc- nic dodacnic ujac, sam kupilem pare dni temu Zeus zlota edycja (zeus + posejdon) w extra klasyce next za 20 zl tak samo Mafia za 20 zl (25 zl na pudelku ale jak to MM zawsze troszke taniej

. W obu tanszych seriach zarówno cenegi jak i cdprojektu jest masa gier w smiesznych cenach, a za sztandarowy przyklad mozna podac Far cry za 20 zl, mafie równiez za 20 zl syberia I & II za 20 zl (!!!!) ... slowem jak sie chce grac mozna i grac za grosze

[/url]
No wlasnie - klasyki sa po 20 zl., ale trzeba troche poczekac, az gra trafi do takiej serii... Gry mnie juz nie interesuja i jedyne, co mam zainstalowane na dysku, to Pinball z 1998 r. Zaden Crysis, czy NFS:Carbon mnie nie skusza, by je sciagnac...

A kiedys bylo inaczej - nie tyle, ze sciagalem (szkoda kompa na cale dnie zostawiac), ale mialem od kumpli - wystarczyl pusty nosnik...
Trzeba przyznac, ze mysl informatyczna jest cholernie droga - za kazdy egzemplarz Crysis'a ponad 100 zl??? To nie jest jak z Porsche - ze kazdy egzemplarz kosztuje naklad sil i materialów... Pusta plyta+opakowanie+dystrybucja az tak wiele nie kosztuje. A i reklama gier w Polsce nie jest tak rozwinieta, bo po za reklamami NFS:MW i Harry'ego Pottera w TV nic wiecej nie pokazywano...
Sam teraz pracuje w firmie, gdzie pelno programistów meczy sie nad projektami, ale nie wydaje mi sie, by cenic sobie po ponad 100 zl. za kopie projektu, który rozejdzie sie w tysiacach sztuk...
Przegieciem bylo GTA:SA za 269 zl.!!! To jest 5 dni mojej pracy

Tydzien wyjety z zycia dla zabugowanej gry...
AMD FX-8350 @4500 | Gigabyte GA-970A-UD3 | 2x 4GB DDR3 1600 Kingston | Gigabyte GF 660 OC | OCZ Vertex 4 SSD | OCZ ModXStream Pro 600W | Iiyama E2407HDS | Windows 7 Pro.
Canon EOS 550D | LG 4X HD | Fiat Stilo 2007 MultiJet 150 KM.