A co mi tam. W sumie to dobry pomysł z tą NK. Lubia wiedzieć z kim godom.........
Zmieniłem zdanie. Czemu ? Nagle zaczęło mnie odwiedzać dziesiątki osób. Nie miałbym nic przeciwko jak by to byli forumowicze Stalker.pl...Niestety tego się nie dowiem bo większość tych kont jest fikcyjnych, założonych chyba tylko po to żeby luknąć na mój profil i cześć. LOL
P.S. Do tych co tak lukają po tajniacku. Nie macie JAJ.........!?
Pozdro
AMD Athlon 64 X2 5000+ 2200.00 MHz Gigabyte GA-M61PME-S2P nVidia GeForce 6100/nF430 GoodRam DDR2 2GB 800MHz CL5 GeForce with CUDA 9500 GT Gigabyte OC 1GB HDMI & DVI / PCI-E Chieftec (GPS-450AA-101A) 450W Microsoft Windows XP Home Edition PL SP3
No widzisz, ty mówisz, że ktoś nie ma jaj, bo jest ukryty/fikcyjny na NK. A ty nie masz jaj, by się przyznać, że ukończyłeś tylko podstawówkę. Po co w takim razie ukryłeś "Szkoły i klasy"?
Oj, ktoś tu nie ma jaj...
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack
Kowku a znasz przysłowie kto pyta nie błądzi ? Pytałeś ? Nie pytałeś, to czego się czepiasz. A jak byś nie zauważył to mam ukryte wszystko prócz zdjęć, wieku, o sobie i śledzika. Wszystko inne jest prywatne do wglądu dla znajomych obcy nie muszą wiedzieć nic ponadto. Po drugie część ukryłem także związku z tą małą wojenką która się odbywała w temacie "Śląsk i Ślązacy". Nie chciałem by ktoś wykorzystał jakieś szczegóły z NK przeciwko mnie bo jak było widać byłem tam sam przeciwko wszystkim. No niestety moje starania nie do końca się powiodły bo jeden ze szczegółów podałeś właśnie na tacy. Dziękuję ci za to Kowku.
P.S. Moje jaja mają się całkiem dobrze
AMD Athlon 64 X2 5000+ 2200.00 MHz Gigabyte GA-M61PME-S2P nVidia GeForce 6100/nF430 GoodRam DDR2 2GB 800MHz CL5 GeForce with CUDA 9500 GT Gigabyte OC 1GB HDMI & DVI / PCI-E Chieftec (GPS-450AA-101A) 450W Microsoft Windows XP Home Edition PL SP3