ProtteuSS napisał(a):szm a kolega z Chorzowa ile ma lat ? 15, 17 a może tyle co tyBez urazy i oczywiście szacun ale moim zdaniem smarki od 15 do 21 lat nie powinni zajmować głosu w tej sprawie.

ProtteuSS napisał(a):szm a kolega z Chorzowa ile ma lat ? 15, 17 a może tyle co tyBez urazy i oczywiście szacun ale moim zdaniem smarki od 15 do 21 lat nie powinni zajmować głosu w tej sprawie.

ProtteuSS napisał(a):Czy ja wypisuje posty typu. Na przykład "A mój kolega z Mongoli powiedział to i tamto"

ViS napisał(a):Bez urazy ProtteuSSS, ale jak na razie to na pozycję największego smarka to Ty pracujesz bardzo ciężko swoimi wypowiedziami.

A nie post typu bo mój kolega powiedział to i tamto.

To raczej wy naskakujecie na mnie niczym małe dzieci którym wytknięto błąd

I przeważnie są to właśnie smarki co w głowie maja dragi, imprezy, chlanie i ćpanie.

Stary prosza ciedorian napisał(a):mówiąc tak po ślązacku "forumie
Nie siedzę pod sukienką mamusie zboczkudorian napisał(a):Nie, ja osobiście naskakuję na gości, którzy siedzą w "polskim ciepełku pod sukienką mamusi" i drą się, jak to im tu jest źle..
Przeprowadź się jak Ci tak źle..

ProtteuSS napisał(a):Nie wszyscy też maja jakiekolwiek pojęcie o omawianym tu temacie. Bo jo osobiście też znam Ślązoków którzy nie mają bladego pojęcia co to Autonomia co gorsza w ogóle nie znają Śląskiej historii. I przeważnie są to właśnie smarki co w głowie maja dragi, imprezy, chlanie i ćpanie. Tak że to że kolega powiedział to i tam to to nie znaczy zaraz że wszystkich trzeba wciepnąć do jednego wora...........

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości