Przesada, to znaczy za dużo...?. Powiem w sekrecie że ja mam 500 i to jest akurat... Nie jestem ortodoksyjnym 'wyznawcą' Soljanki i lubie sobie ułatwiać, bo po prostu nie mam czasu na przechodzenie jak bozia...ee..znaczy Archara przykazałFenishi napisał(a):Cóż - wszystkie nowe lokacje są jeszcze przede mną, za sprawą zieloności w rosyjskim![]()
Ja natomiast mam pytanie - czy ktoś wie, który plik odpowiada za modyfikację udźwigu w egzo? Bo 180 kg na plecach to przesada...

trurl3 napisał(a):Przesada, to znaczy za dużo...?. Powiem w sekrecie że ja mam 500 i to jest akurat... Nie jestem ortodoksyjnym 'wyznawcą' Soljanki i lubie sobie ułatwiać, bo po prostu nie mam czasu na przechodzenie jak bozia...ee..znaczy Archara przykazałFenishi napisał(a):Cóż - wszystkie nowe lokacje są jeszcze przede mną, za sprawą zieloności w rosyjskim![]()
Ja natomiast mam pytanie - czy ktoś wie, który plik odpowiada za modyfikację udźwigu w egzo? Bo 180 kg na plecach to przesada...

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość