witam otóż szukam jakichś gier z tych dwóch krajów z gatunku fps z elementami rpg albo survival horror, szukałem na google.pl i gry-online i znalazłem jedną: cryostasis, prosze o więcej tytułów jeśli znacie z góry dzięki za odp...
S.T.A.L.K.E.R. Shadow Of Chernobyl - 11 razy... S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky - 5 razy... S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat - 3 razy...
Paragraph 78 (2007) [RUS] OPIS: Paragraf 78 to pierwszoosobowa strzelanina, zrealizowana przez rosyjskie studio Gaijin Entertainment, która jest wierną adaptacją opublikowanego w 2006 roku filmu pod tym samym tytułem (w reżyserii Michaiła Chleborodowa). Program opowiada o perypetiach emerytowanej grupy komandosów, którzy po latach spotykają się, aby wykonać zadanie na terenie tajnej bazy rakietowej. Chowane przez lata urazy i wzajemne animozje pomiędzy członkami drużyny, szybko przemieniają się w otwarty konflikt kiedy okazuje się, że łatwa pozornie misja zamienia się w niebezpieczną walkę o przeżycie. http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=7230
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. Stanisław Lem
polecam gierke 7.62 High Calibre - mix RPG/strategii opowiadający o losach najemników którzy szukają ruska co przekręcił ich zleceniodawcę podczas lewej prywatyzacji. gierka zacna
Pamiętam, że bardzo fajnie mi się w to grało. Lekka, łatwa i przyjemna...
P.S. A co do CRYOSTASIS jest świetna i ma swój specyficzny, trochę jakby Doom'owy klimat. Za to jej optymalizacja już nie jest świetna. Mój GTX 295 dość ciężko ją na max ustawieniach ciągnie.
Za ten post dorian otrzymał następujące punkty reputacji:
Gierka przedstawiona wyżej przez doriana jest bardzo dobra. Szczególnie spodobał mi się pomysł z trzema headshotami na czas i ciachnięciami nożem. Jedyne czego mogę jej zarzucić to zbyt często obecna nuda.