Tak Yozue na szczęście czasem się to udaje

Gorzej jest kiedy coś nie wychodzi. Nad Jantarem miałem takiego questa gdzie mi gra wysypywała jak wczytywałem q-load. Musiałem wczutywać tylko i wyłącznie autosave i jechać od początku... Jak chcecie oszczedzić ryzyka w takich wypadkach to najlepiej przejść na inną lokacje i wrócić aby się zapisało.
Kolego LordDino niepotrzebnie wrzucono te rzeczy w kupę... Nie że się stawiam. Poprostu nie ufam tym nowym HUD`om i dodatkom. Ja to kiedyś wrzuciłem i były błędy. Radziłbym wsadzić w pierwszy post jakąś informację o tym co można wrzucić by reszta się nie gryzła. Może na starych soliankach działało ale niestety na nowej nie bo wiadomo co robią twórcy moda... Ciągle i niepotrzebnie coś zmieniają... Potem robi się mętlik a ludzie którzy o tym modzie dowiadują się pierwszy raz gubią się i nie wiedzą czemu to czy tamto nie działa. Kiedyś miałem problemy które naprawiłem i powtarzam raz jeszcze:
Instalujcie z dodatków jedynie nanomicropatch, patche od sapsana i 21 slotów, reszta się gryzie i powoduje wyloty lub dziwne przypadki. Nie wierzycie? Radzę zweryfikować sobie to co zamieniacie tymi dodatkami... Będziecie wiedzieć o co biega.
Póki co kroję soliankę... Zmieniam parametry i wszystko bo to chore aby pies był bardziej wytrzymały od kolesia w egzoszkielecie albo żeby grę mozna było przejść ze samym Vintorezem... Przecież reszta broni to nie ASG żeby nie mogły powalić kolesia w egzo za pomocą headshota za przynajmniej 5 strzałów... Tych strzałów jest niestety 30x więcej... To nie realistyczne nawet jak na warunki w Zonie tym bardziej że my w egzoszkielecie giniemy po jednej krótkiej serii... Nie widac by wrogowie mieli jakieś apteczki i jakieś cudowne artefakty

Ha ha jeszcze trurl3 ma jakieś "ale" do tego forum a do mnie w szczególności że psioczę na soliankę... Przecież ja nie mam whuj czasu sedzieć przy kompie i grać na umór... Prawda? Wiekszość z was zapewne też by tak psioczyła jak ja. Ale już nie będę w to grał i nie będę moimi uwagami zatruwał życia innym. Twierdzę iż po to jest to forum abym miał prawo się swobodnie wypowiedzieć i wyrazić swoją opinię na temat czegoś. A żaden inny koleś nie ma prawa mnie uciszać albo szkalować na innym forum że ja to czy tamto mówię. Obraziłem was chłopaki tym? Jakoś wątpię bo nikomu nie wciskam kitu i staram się pomóc w każdej sytuacji.
Pozdrawiam LOJALNYCH userów stalker.pl !