Diablo II[Doszedłem do drugiego poziomu trudności na 28lvlu barbarzyńcą, ale widocznie nie byłem wystarczająco do*ebany, bo bishibosh mnie zabił w tristram na hita jakimiś błyskawicami, no to dalej mi się nie chciało(miałem 8 lat) ps. niedawno do tego wróciłem, nabiłem 12lvl amaznoką, ale pomyślałem o tym i fhuj usunąłem diablo]
WoW[(najwięcej zabawy sprawiło mi szukanie sposobu na granie za free, 2 lata minęły zanim mi się udało, 2 lata gorzkich łez podczas oglądania gameplayów, wtedy odkryłem co to jest serwer, i że istnieje coś takiego jak "serwery alternatywne", nie blizzarda

nabiłem 70lvl paladyna, for the horde!)
Warcraft II(grałem w niego zanim umiałem pisać, do teraz pamiętam że save'y zawsze nazywałem "wertynoui"

dowiedziałem się o tym bo kiedyś ojciec mi przeczytał co ja tam napisałem)
Warcraft III(no, w niego jak grałem to już umiałem pisać, nawet czytać. Do tej pory w niego gram na eurobattle.net i garena. Znalazłem świetny sposób jak przejść ostatnią kampanię u elfów-wystarczy drzewcem wyrąbać ścieżkę w lesie i tam się schować, po czym zrobić sobie herbatę i przeczekać 30 minut

główka pracuje

)
Age of Empires I
Age of Empires II(Moja pierwsza gra, ze 2-3 lata w nią grałem)
Rayman
Beyond Good & Evil(jedyna w swoim rodzaju, 2 razy przeszedłem)
Heroes III(klasyka, ostatnio do niego wróciłem, a kiedyś grałem z kumplami na jednym komputerze multi)
Battlezone I
Battlezone II(2 razy przeszedłem)
zjebany Gothic I(4 razy przeszedłem)
zjebany Gothic II(3 razy przeszedłem)
zjebany Gothic III(2 razy przeszedłem

gufno jak nie wiem co, nie pasuje do poprzednich części)
Tibia(2 razy przeszedłem

a raczej przeszedł za mnie bot)
Runescape(Oj długo w to grałem)
Club penguin

Nie będę pisał wszystkich gier w które grałem/przeszedłem, bo to ma być przecież lista gier w które najwięcej grałem