Sam mam Cm 0.28, wygląd jest na prawde spoko, jak 1 raz zobaczyłem u kumpla to myślałem, że to prawdziwe drewno

Dopiero on mi powiedział, że to plastik (chodzi o chwyty). Osiągi są bardzo dobre zasięg skuteczny 45-50 metrów, maksymalny nie wiem

Jak dasz sprężyne 120 i baterie 9,6 (nic się nie dzieje repilka jest przystosowana do takiej batki, stalowe zębatki) to moc wzrasta do około 400-420 FPS (zasięg koło 50-55 metrów), ponadto masz nieziemskiego ROF'a wtedy. Wytrzymałość, hmm do tej pory wystrzeliłem około 25 tysięcy kulek, 2 x przegląd sobie zrobiłem i nie widać praktycznie śladów zużycia ( JG z podobnym przebiegiem miało już bardzo widoczne ślady, pęknięty tłok itp). Kolba się nie chwieje, w końcu jest stała, replika nie trzeszczy,nie wygina się na boki. Celnośc jest też dobra, nie znosi kulek. Kulki najlepiej pasuja 0.23 (hop prawie nie podkręcony 5% może) oraz 0.25 (lekko podkrecony hop jakieś 20 %), cięższymi nie próbowałem bo i po co

Plusem jest też standardowo dołączana batka, teoretycznie gorsza w praktyce nie do zniszczenia, FireFox siadł a ten chinol po walnięciu formata trzyma jak nówka (można nawet 2-3 strzelanki oblecieć na 1 ładowaniu

)
Jeśli lubisz klasyczny wyglad Ak-47 to na prawde polecam!
P.S Jaką masz moc repliki?