djcycu napisał(a):A no mają ale weź im wytłumacz by użyli choć raz głowy... Dla mnie ręce opadają. Ale opadają mi też bo... Kur*a! Arhara się dobrze czuje? Czy tylko udaje? Wziąłem sobie poszłem ładniutko do schowka w prypeci... Zabrałem dekoder + papiery i nazad do magazynów. Myślę... Po cholerę iść na elektrownię teraz... Nazbieram zadań i zrobię wszystko za jednym zamachem. No więc tak. Ide i chowam wszystkie moje graty do schoweczka nieopodal tunelu w bazie Wolności. Zamykam na kłódkę i idę pogadać z Gawrem. Zabierają mi wszystko no więc się budzę i zabijam wszystkich. Poszłem i odzyskałem część swoich gratów. Za jakieś kilka dni postanowiłem iść na elektrownię czyli dziś... No to bam do schowka zabieram dobry sprzęt i ruszam. Elektrownia gotowa, podziemia również, część zadań skończona idziemy do spełniacza po PDA... MAmy nasze papierki i gdzie szukać PDA Striełoka. Czas na nasze kochane drzwi i dekoder... I tu się wku*wić to mało... Dekodera NIE MA! Wszędzie już sprawdzałem i po schowkach i w plecaku... Ten szmelc został mi ukradziony przez Gawra i nie wrócił! Do schowka też nie mogłem go schować! Noż cholera jasna! Co oni sobie myśleli?! Tyle patchy... Tyle uaktualnień i taki błąd ma mi zamknąć fabułę?!
Sądzę że już przeczytali... No więc ratujcie jakoś. Jak to zespawnować czy jak bo mnie zaraz kur*ica weźmie jasna... Trzeba być poj*bem a nie moderem by robić takie gafy!

Użytkownicy przeglądający to forum: svt07 oraz 3 gości