Beznadziejny mod -.-.
O tym wiedzą wszyscy ale grają bo niekiedy jest ciekawy

Broń co chwila się psuję, a te całe "remonty" są zrealizowane wręcz do dupy (części zamienne/albo zestaw remontowy... czemu nie może być normalnie)
No mając walizeczkę powinniśmy sami naprawić ale twórcy mają to w dupie

Modyfikowanie artefaktów - próbowałem z dziesięć razy, ale za każdym razem dupa. Kilka razy też zginąłem. No ludzie... czemu nikt nie wymyślił jakiejś takiej skrzyneczki, do której wkłada się składniki i po kilku godzinach wyciąga efekt ?
To że w anomalii to niezły pomysł... Głupota to natomiast to że emisje są za częste albo czas transmutacji za długi (anomalia znika i arty również...)
Połowa postaci z wątków pobocznych mi nie żyje...
Prawda to debilizm ale są na to rady.
Pistolety Maszynowe - niby fajne, ale gdy wpadają mi w ręce są najczęściej całkiem rozwalone. Reszta patrz wcześniejszy punkt o naprawach.
Zgoda ale źle to ująłeś... One są rozwalone i są w stanie nas zabić natomiast my z tej broni możemy tylko wypluć 1 pestkę i zginąć...
Pancerze wylatujące z przeciwników - do Dziczy miałem już ze trzy egzoszkielety. No ludzie...
To wspaniałe rozwiązanie.
Jakiś dziwny "event" - wokół mnie nagle zrespiło się ze 20 zombie. I to gdzie ? W BUNKRZE SIDOROVICHA.
Najbardziej popieprzona rzecz i się z tobą zgadzam...
Idę do Baru od strony Wysypiska a tu dwie chimery na mnie skaczą... innym razem spotkałem tam Kontrolera, ale odwróconego plecami. Wpakowałem mu dwa magazynki i padł...
Ściągaj mój balans i nie będzie ci to przeszkadzać. - Zgodzę się że ten spawn to debilizm...
7 Meduz za skrzynię remontową... to już o pomstę do nieba woła.
U Sidorowicza jest za free lecz ona nam przepada. U barmana za 10 czy nawet 7 meduz idzie kupić nową.
Jakaś "nowa" anomalia grawitacyjna za Spalaczem w Dziczy. Idzie sobie Krugłow, którego ledwo uratowałem i centralnie wpier... wchodzi w anomalię, leci pięknie do góry i zostaje rozerwany na kawałki.
Twórcy jak widać "przemyśleli" rolę Krugłowa w tym modzie i przemieszczające się anomalie... - Zgoda.
Plusy ? Zapomniany Las i i Kusza. Innych nie widzę.
Kusza owszem ale zapomniany las to debilna mapka a szczególnie spawn psów i innego gówna...
Piterxd: Chodzi o to że mod ma za dużo bugów i dlatego wylatuje do systemu... Out of Memory to pryszcz.... Z tego człowiek się śmieje bo wie że zaraz jak włączy to zadziała a jeśli mamy błędy typu invalid vertex? Dasz radę podołać? Albo jak z ATP po wczytaniu save wylecimy? W logu też czasem nic nie pisze... To nie tak że my mamy do dupy kompy albo coś. Ja mogę grać na dynamiku i będzie hulać parę godzin ale co z tego jak wejdę na lokację i złapię buga... Poczytaj każdy z moich postów jak narzekam a dowiesz się że nie wszyscy narzekają na wyloty a na złe rozwiązania i posunięcia w tym modzie.
BTW pytam teraz: Gdzie znajdę dzienniczki monolitowca na Czarnobylu 2? Boję się że mnie zaraz emisja dopadnie a tam schować się nie ma gdzie...