impulse_101 napisał(a):@xKoweKx ja tez mogę wybrać kilka budynków które będą screenowane pod takim katem i przy takim oświetleniu ze gra będzie wyglądać jak z DX7..wybrałeś najciekawsze, ale sam wiesz ze do ponad polowy nie da się wejść bo są to tylko bryły bez wnetrza.
impulse_101 napisał(a):Skoro Dunia jest mało szczegółowa to jak nazwać Prypiat w CoP'ie? Przecież tam jest może z 7-8 budynków a reszta to są kartonowe pudla które nawet okien nie maja tylko namalowane kwadraty
Ky6a napisał(a):Far Cry 2 jakbyś nie wiedział na początku był robiony przez 2 firmy które się nie zgadzały i rozeszły się, Far Cry'a 2 przejęła jedna z firm a 2 zaczęła robić dzieło o nazwie Crysis
Miczkos napisał(a):Myślę,że "oko moskwy" jest przedstawione w grze jako "mózgozwęglacz"
festi21 napisał(a):Wiem na pewno,że czerwony las nawet istnieje ale czy kordon to nie wiem.
Iceformen napisał(a):Rozumiem że te zdjęcie up to Prypeć ? Cóż czerwony las , Prypeć i elektrownia są bazowane na realu . Okoliczne wioski i tereny pewnie też zostały trochę wzorowane na realnej zonie . Twórcy po prostu dodali trochę wyobraźni , pobadali zonę połączyli w całość i wyszło co wyszło . A jak się przyjrzeć Prypeci z gry i Prypeci z reala to można zauważyć że momentami są całkiem podobne , a niektóre budynki w Prypeci również mogły zostać wzorowane na prawdziwej Prypeci .
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości