Kapeć29 napisał(a):To że coś postrzegasz za złe, nie znaczy że takie jest.
Abstrahując od samych zombie, staram się wam coś uświadomić...
Dlaczego tak trudno wam zaakceptować coś co dla was wydaje się nie normalne.
Dla zombiaków to wy jesteście nienormalni, to wy jesteście bezmózgowcami, to wy robicie źle.
Prawda nie zawsze jest czarna albo biała.
Ale wam ograniczeni głupcy, trudno to zrozumieć.
Jeśli wolicie drogę do samozniszczenia, to polecam powinność. Serdecznie ją polecam, są w tym dobrzy.
I jakie uzasadnienie znajdujesz swoich słów `t Nic z tego co nam wszystkim powiedziałeś nie zgadza się z realiami życia w Zonie. ` - przecież sens stalkerów, tych prawdziwych, polega na zgłębianiu jej tajemnicy. A my gwarantujemy ujrzenie czegoś więcej niż wyścigu zbrojeń i wyścigu szczurów o kasę.
A to że jesteśmy nierozmowni, po prostu nas nie rozumiecie. Tak samo jakby przysłać wam do Zony Japończyka, też byłby mało rozmowny, tylko z racji tego że wygląda jak wy, nie zabilibyście go. Nieprawdaż?

SVDstriker.

Po pierwsze. Proszę cię nie pisz o "Wolności" anarchiści! Oni mają tyle z anarchią wspólnego co gów... piernik do wiatraka. Po drugie. U mnie "Wolność" zmiotła "Powinność" i to zależy kto komu pomaga. To my o tym decydujemyDomianos napisał(a):Jednak w CoPie to powinność zmiotła anrchistów.

M3Fis70 napisał(a):o_0 wywiązała się ciekawa rozmowa, "gadajcie" dalej widzę różne argumenty i ciekawą wymianę zdań.
Jednak Piłat ile/co bierzecie od samotnika lub najemnika chcącego przejść przez wysypisko, w CS braliście alles dlatego tak was znielubiłem... więc ile bierzesz... uprzedzam że jak wszystko bierzesz co mam, to witam się w tej chwili z powinnością, a jeśli nie wszystko/za dużo $ to zostanę najemnikiem (nie do ich frakcji, tylko zostanę "wolnym" najemnikiem).

M3Fis70 napisał(a):(nie do ich frakcji, tylko zostanę "wolnym" najemnikiem).

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości