Póki co to jest informacja na ten temat. W przeciągu dwóch tygodni chciałbym rozdać Wam coś na kształt 'kluczy beta', wówczas byście ujrzeli dotychczasową pracę.
Nie oczekujcie cudów.

Jestem amatorem, strona powstaje w HTMLu, ale mam duże ambicje na stworzenie czegoś naprawdę ciekawego i interesującego. Jest to połączenie kompendium wiedzy o katastrofie, w namiastce (podkreślam: tylko namiastce) Google Earth, z tym, że poświęconej Czarnobylowi. Z poziomu mapy Zamkniętej Strefy będzie można wybierać interesujący nas element - wioskę, instalację, budynek (gdy mowa o Prypeci), zobaczyć zdjęcia, powiązane z tematem filmy i podyskutujecie na Forum.
Gdy strona wejdzie w stadium Bety, chętnie przyjmę osoby mające doświadczenie w moderowaniu forami.
Jak można dziś pomóc? Reklamą strony i zachęcaniu jak największej ilości osób do udziału w moim małym projekcie. Wiem, że to strasznie enigmatycznie brzmi, gdy będę miał w najbliższym czasie trochę spokoju, opracuję dokładny zarys strony. Mam nadzieję, że wyjaśni to Wam lepiej jej sens i działanie, niż moja paplanina

Gdy znajdziecie ciekawe informacje, zdjęcia, filmy, relacje z katastrofy, lub chcecie się podzielić własnymi wspomnieniami oraz spostrzeżeniami - piszcie proszę.
Do następnej informacji, pozdrawiam