że czytałem jakieś wyniki badań odnoszące się do ludzi? Po co o nie prosisz skoro nawet o nich nie wspominałem?
Wybacz złośliwość, ale w świetle Twoich niezwykle dokładnych, rzeczowych i precyzyjnych wypowiedzi, fakt że jesteś na studiach inżynierskich dla mnie jest przykładem albo na Twoje niebywałe szczęście albo na ewidentną zapaść polskiego szkolnictwa. Świadczy o tym zarówno niemożność zrozumienia przez Ciebie tekstu pisanego, jak i Twoje niechlujstwo językowe. Wybacz Sava, Ty po prostu swoimi wypowiedziami nie dajesz mi możliwości dojścia do innych wniosków

Ja przedstawiam swoje zdanie nie narzucając go. Skoro go nie narzucam i do niego nie przekonuje to nie muszę nic argumentować, a jednak to robię aby lepiej można było moje zdanie zrozumieć - skąd się wzięło i dla czego doszedłem do takich wniosków.

Sava napisał(a): Było by ok, dopuki nie żądasz kontr argumentów w wymiarze badań naukowych. To uznaje za narzucenie Twojego zdania.

rzekomo zażądałem
Ok, poparłem go, na tej samej zasadzie jak ty wyciągnąłeś swoją tezę - z nosa. I nie rzucać się o badania obalające Twą tezę, bo sam ich nimi nie poparłeś, a tym bardziej na poparcie swojego rozumowania dawać linków które temu przeczą.Ty go poparłeś. A wystarczyło napisać kilka małych słówek w stylu "moim zdaniem... i tu dalej to co zostało napisane przez Maku" Ciężar dowodu spoczywa na stronie która chce coś udowodnić

Mimo wszystko wciąż to robisz.... Bądź proszę konsekwentny, reszta żali - zapraszam na pw bądź gg.jednak w dyskusji z Tobą udziału brać już nie zamierzam

Dżuz, scigacz1975.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości