xionc napisał(a):Chciałbym żebyś ironizował ale to 95 to chyba twój rok urodzenia więc nie wydaje mi sie... Biedne dziecko
impulse_101 a kobiety nie rywalizują? tam to dopiero jest rywalizacja, to taka cecha wspólna gatunku ludzkiego i występuje chyba we wszystkich aspektach życia.

Lucjusz, scigacz1975, jalkavaki.

Realkriss napisał(a): Homoseksualiści żyli na świecie od zawsze, żenującym dla mnie zjawiskiem jest to tsunami Nowego Geizmu, które nas zalewa, i to jest do wyrzygania.
Co do obecnego zalewu gejostwa [...]
Realkriss napisał(a): Wynikiem tego jest to, że mężczyźni słabi psychicznie, niepewni siebie, lub zwyczajnie leniwi poszli na łatwiznę. Wyszli z założenia, że po co się użerać z wściekła babą, jak można być przytulanką pluszowego geja z grubym portfelem

Realkriss.

scigacz1975 napisał(a):Co mnie to obchodzi że jacyś geje czy lesbijki robią swoje w zaciszu domowym czy swoich klubach. Ich sprawa i upodobania. Ale jak idę ulica z dzieckiem i widzę liżących się publicznie gejów to mnie już tyrpie - bo nie chcę żeby mój dzieciak to oglądał, a i mnie nie sprawia to przyjemności.
scigacz1975 napisał(a):I *..uj mnie obchodzi że im nie pasi jak ja na ulicy całuję się z kobietą bo to jest normalne, naturalne i w zgodzie z naturą, a oni nie, chociażby nie wiem jak głośno krzyczeli. I tolerancja nic tu nie ma do rzeczy [...]

Lucjusz, Paladyn95.

scigacz1975.

Paladyn95.

Użytkownicy przeglądający to forum: svt07 oraz 4 gości