- @Kowek nie spinam się, źle to odbierasz. M.in. dzięki swojej pracy mam kilku znajomych gejów i lesbijek. Niektórzy żyją samotnie, inni w związkach i jest ok. Ale Oni sami stwierdzili że cały ten szum medialny który tworzy cyt."Grupka idiotów" robi im tylko na złe. I z tym się zgadzam. Co do "czyszczenia rowu" - trochę trywializowałem - sądziłem że zrozumiecie, ale ok. mea culpa, poprawię się. Nie interesuje mnie totalnie czy ktoś żyje z facetem czy z kobietą (tu akurat mówię o geju) - jego sprawa, jego życie. Ale po co w to chce wciągnąć resztę społeczeństwa. Czy nie widzicie że w tym przypadku heterycy mało sobie do oczu nie skaczą o coś, co nas w sumie nie dotyczy bardziej niż podwyżka paliw?xKoweKx napisał(a):Ścigacz, rozluźnij zwieracze, bo strasznie się spinasz.
Realkriss.

Lucjusz, scigacz1975, Adamus966, Realkriss, riv8, GhostRider44,
The Witcher, Soviet, Damianox, Cysiu, Woland, SkullDagger.

Woland napisał(a):Najbliższa rodzina komunistów to faszyści??
"O ile wiem komuniści nie głoszą rasizmu, homofobii, nacjonalizmu, nie głoszą że państwo jest ważniejsze od człowieka"
Kurcze jestem katolikiem ale takiego przykazania nie znam... O ile wiem teologia KK nie potępia homoseksualistów ale sam akt homoseksualny. Zresztą nawet w średniowieczu niektórzy ludzie Kościoła wzywali do kastrowania gejów a nie do ich mordowania."Nie zabijaj" z V przykazania jak się okazuje należy rozumieć "Nie zabijaj chyba że p*dał/lesba"
A tak swoją drogą Pius IX błogosławiony przez JPII za bardzo za Żydami nie przepadał...

Woland napisał(a):O komunizmie...
Ja jestem przeciwny Stalinowi, autorytarnemu komunizmowi.
Ale o ile wiem komunizm=/= autorytaryzm.
Marksizm o ile wiem nie miał za wiele wspólnego z Stalinizmem.
Że Stalinizm zasadniczo jest prawicowy w pewnym sensie wiem, aczkolwiek o samym Stalinizmie za wiele nie wiem bo bardziej mnie interesuje historia III Rzeszy..

Universal, SLAYER, Realkriss, scigacz1975.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości