Homoseksualizm

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Homoseksualizm

Postprzez Realkriss w 27 Wrz 2011, 12:38

Xionc, nie muszę się odnosić do Twojej średnio błyskotliwej wypowiedzi, ponieważ Terminus zrobił to za mnie.

Nie rozumiem tylko, po co w temacie dotyczącym homoseksualizmu, po raz enty zarzucasz dyskutantom dulszczyznę i każesz pilnować własnych części ciała. Czytałeś w ogóle "Moralność Pani Dulskiej", czy tylko szastasz wyświechtanym określeniem, nie do końca wiedząc co ono oznacza?

Nie rusza Cię temat, bo jesteś taki zaje*iście liberalny, to nie wyskakuj raz na jakiś czas jak clown na harmonijce z pudełka i daj ludziom pogadać.

Za ten post Realkriss otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Lucjusz, Universal.
Awatar użytkownika
Realkriss
Moderator

Dołączenie: 08 Lut 2011, 14:58
Ostatnio była: 08 Gru 2024, 16:26
Miejscowość: Warszawa
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 882

Reklamy Google

Postprzez xionc w 27 Wrz 2011, 12:44

Mamy wolny kraj i moge pisać kiedy chce, co chce i jak chce. Czy jestem liberalny? Raczej tak ale nie znaczy że popieram styl hulaj dusza piekła nie ma, robimy co chcemy. Żyj i daj żyć innym, całkiem po chrześcijańsku. A wy sie dalej nakręcajcie pedalskimi spiskami.
Image
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:33
Ostatnio był: 19 Lip 2022, 20:36
Miejscowość: Zg-c
Kozaki: 171

Postprzez Terminus w 27 Wrz 2011, 12:52

I znowu xionc postanowił zabłysnąć, choć niewiele zrozumiał z mojej wypowiedzi:
xionc napisał(a):Porównywanie pedofilii z homoseksualizmem samo w sobie jest durne i nie najlepiej świadczy o wygłaszjącym takie androny. Nie znam takiej osoby osobiście która by takie głupoty wygadywała, czy to na trzeźwo czy po wódce.

No patrz: Wg badań statystycznych wśród homoseksualistów spory ich odsetek widzi związek pomiędzy homoseksualizmem a pedofilią. Jacy ci geje nietolerancyjni...

Ta Starożytna Gracja kazirodztwo, pedofilia i niewolnictwo. A chorym umysłowo wiercili dziury w czaszkach żeby ich wyleczyc. Na pewno chcesz sie cofać do tamtych czasów ?
Poziom medycyny w starożytności nie był tk niski jak się wydaje. Ale to nie na temat.

Przykład pedofilii w starożytności i dzisiaj służył wyłącznie pokazaniu że społeczne przyzwolenie na określone formy seksualności wynika z różnych uwarunkowań i że może być kształtowane. Negujesz tą tezę? Żyjemy w takim a nie innym czasie historycznym. W starożytności pedofilia i homoseksualizm były afirmowane, pochód chrześcijaństwa położył temu kres, dzisiejsze neopogaństwo znowu to akceptuje. Za 100 lat pewnie pochód islamu znowu to odwróci.... Pokazanie negatywnego obrazu homoseksualisty dzisiaj w kinie jak w latach 70-tych jest praktycznie niemożliwe, bo zostałoby zakrzyczane przez zwolenników poprawności politycznej.

Wolność nie zwalnia Cię od szacunku dla innych uczestników dyskusji.
Ostatnio edytowany przez Terminus, 27 Wrz 2011, 13:09, edytowano w sumie 1 raz
CREDO [łac. Wierzę]
Awatar użytkownika
Terminus
Deliryk

Dołączenie: 22 Cze 2007, 06:15
Ostatnio był: 13 Maj 2025, 11:07
Kozaki: 1451

Postprzez Realkriss w 27 Wrz 2011, 13:08

xionc napisał(a): A wy sie dalej nakręcajcie pedalskimi spiskami.

Kto się tu nakręca? Chyba Ty jedynie.

Jeśli chodzi o związki pedofilii z homoseksualizmem, to są tak oczywiste, że szkoda już sobie o tym języka strzępić. Z pewnością greccy młodzieńcy, o których wspomniał Terminus i ministranci mieliby coś w tym temacie do powiedzenia. Oczywiście, że nie każdy pedał to pedofil, ale na pewno jest wśród nich więcej pedofili, niż wśród heteryków.
Awatar użytkownika
Realkriss
Moderator

Postprzez szm w 27 Wrz 2011, 13:34

Niestety, szm, są to poważne uczelnie i ludzie uznani za autorytety

Oj tam. Większość tych uczelni już dawno dostało łatkę "lewackich". A Jakubowska, Majewska, Środa to feninistki pełną gębą. A pani Graff pisuje nawet do Krytyki politycznej. A od bycia uznanym za autorytet, do bycia autorytetem, to jest droga jak stąd do glezgoł.

Porównywanie pedofilii z homoseksualizmem samo w sobie jest durne

Tak, tak. Bo przecież stosunek mężczyzna-mężczyzna jest jak najbardziej normalny, a stosunek mężczyzna-chłopak to zUo. To jakieś zboczenie, dewiaciaja etc., etc., etc. :facepalm:
NA KOWNO!
Awatar użytkownika
szm
Ekspert

Dołączenie: 16 Wrz 2008, 18:39
Ostatnio był: 31 Sie 2025, 16:45
Miejscowość: Ciemnogród k. Moherowa Wielkiego.
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 163

Postprzez KoweK w 27 Wrz 2011, 15:24

szm napisał(a):Tak, tak. Bo przecież stosunek mężczyzna-mężczyzna jest jak najbardziej normalny, a stosunek mężczyzna-chłopak to zUo. To jakieś zboczenie, dewiaciaja etc., etc., etc.

Normalność to pojęcie względne, ale wielu tego nie rozumie. Btw. jak nie widzisz różnicy pomiędzy krzywdzeniem, bo pedofilią nią jest, a "seksem" dwóch dorosłych mężczyzn/kobiet, którzy tego chcą, robią to z własnej woli, to przykre to jest troszkę.
Image
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack

Za ten post KoweK otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Dżuz.
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Wczoraj, 15:03
Frakcja: Bandyci
Kozaki: 1496

Postprzez Terminus w 27 Wrz 2011, 15:43

Cynicznie Kowek: Seks 60-latka z 14 latkiem jest w obliczu prawa i medyny pedofilią tj. objawem zaburzeń preferencji seksualnych. O seksie tegoż samego dziadka z 15 latkiem nie można już tak powiedzieć bo homoseksualizm przecież nie jest parafilią...
Żeby nie było: mam gdzieś gejów i nie obchodzą mnie ich preferencje. Śmieszy mnie tylko zwykła obłuda, którą ubiera się pseudonaukowe piórka aby nadać jej powagi i znaczenia...
CREDO [łac. Wierzę]

Za ten post Terminus otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Universal.
Awatar użytkownika
Terminus
Deliryk

Dołączenie: 22 Cze 2007, 06:15
Ostatnio był: 13 Maj 2025, 11:07
Kozaki: 1451

Postprzez szm w 27 Wrz 2011, 16:25

jak nie widzisz różnicy pomiędzy krzywdzeniem, bo pedofilią nią jest

W Zjednoczonym Królestwie, współżyją ze sobą 12 letnie dzieci. Czy one też się krzywdzą (są krzywdzone w tym kontekście brzmi śmiesznie)? Na zachodzie magiczne 15 lat już dawno pękło... A w starożytnej Grecji też krzywdzili? [to jest ofkorz ironia, jak tamto]
Ale masz rację, nie widzę różnicy. I to, i to uważam ze odchył. Co do normalności, to się zasadniczo zgadzam. Nie da się jej zdefiniować konkretnie, ale są pewne normy, wywodzące się ogólnie mówiąc z tradycji, do których stosuje się większość. Stosuje się, czyli akceptuje.

mam gdzieś gejów i nie obchodzą mnie ich preferencje. Śmieszy mnie tylko zwykła obłuda, którą ubiera się pseudonaukowe piórka aby nadać jej powagi i znaczenia...

Dokładnie.
NA KOWNO!
Awatar użytkownika
szm
Ekspert

Dołączenie: 16 Wrz 2008, 18:39
Ostatnio był: 31 Sie 2025, 16:45
Miejscowość: Ciemnogród k. Moherowa Wielkiego.
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 163

Postprzez Papa Mobile w 27 Wrz 2011, 17:52

Na marginesie dyskusji zastanawiam się kto z Nas zabierających głos w tej pogawędce ma znajomych wśród lesbijek i homoseksualistów? Jeśli chodzi o mnie znam, dlatego też nie zabieram głosu w tej sprawie, ponieważ wiem, że raczej mi nie są groźni, wręcz przeciwnie, nauczyłem wiele od nich, paradoksalnie więcej tolerancji zaznałem od nich niż od hetero, w sumie nie lubię zaglądać innym do kieszeni i pod kołderkę.
BTW dzisiaj byłem w szpitalu przed wejściem widzę siedzi człowiek(ok 60- 70 lat), oczy w dół, koszula niedbale włożona w spodnie , myślę sobie dziadek wypił o jedno piwo za dużo, przechodzę obok, wracam za kwadrans siedzi dalej, myślę może mnie nie zje, pytam czy dobrze się czuje, podnosi głowę okazuje się że trzeźwy jednak zasłabł potrzebna była rozmowa i ruch podaje mu laskę i ruszam w swoją drogę, on rusza do szpitala, myślę sobie kurde co to za kraj? 90 % panie katolików, potem myślę, że za dużo myślę, w sumie nikt tego nie czyta i tylko pisze swoje elegie w samotności, o tym jacy byśmy chcieli być i jacy być powinniśmy, a jeszcze chętniej piszemy o tym jacy inni powinni być żeby było NAM wspaniale, przecież to inni, ci obok mają się zmienić, bo my jesteśmy ok? Już znaleźliśmy sens życia, Boga? Czego tu szukać? Nieprawdaż?
„Et aux horions, l’on verra qui a meilleur droit" — Jeanne d’Arc
Image

Za ten post Papa Mobile otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive ulvhedin, Dżuz, The Witcher.
Awatar użytkownika
Papa Mobile
Tropiciel

Dołączenie: 23 Sie 2007, 13:54
Ostatnio był: 31 Maj 2025, 18:25
Miejscowość: Campus Pagani
Frakcja: Samotnicy
Kozaki: 133

Postprzez Dżuz w 27 Wrz 2011, 18:11

Miałem se dać spokój z tą dyskusją, ale niektóre sprawy nie dają mi spokoju.

Terminus napisał(a):O seksie tegoż samego dziadka z 15 latkiem nie można już tak powiedzieć bo homoseksualizm przecież nie jest parafilią...

A to czemuż nie można tak powiedzieć? :o Nie ma znaczenia czy dana orientacja jest zboczeniem czy nie - seks sześćdziesięcioletniego geja z nastolatkiem poniżej 15 roku życia jest pedofilią według naszego prawa. No chyba, że w myśl teorii "relatywizmu seksualnego", przytoczonej przez Realkriss, nie można tak powiedzieć, to zgoda. Bo teoria ta jest niestety równie chora jak jednoznaczne łączenie homoseksualizmu (który nie jest uznawany przez medycynę za zaburzenie psychiczne) z pedofilią (która takim zaburzeniem jest), z ministrantami i wykorzystywaniem dzieci :facepalm:

Jeszcze jedno - zacznijmy odróżniać ślepą tolerancję i przyzwolenie na krzywdzenie innych od niedyskryminowania różnych osób za to, że są inni.

A ogólnie, to - zgadzam się z tym co napisał Papa :wink:
W11 x64 / Ryzen 5 7500F / ASUS Prime RTX 5070 OC 12 GB / 32 GB DDR 5 / SSD Samsung 990 Pro 1 TB
atikabubu Dżuz to morrofag z 10 letnim stażem
Awatar użytkownika
Dżuz
Przewodnik

Dołączenie: 11 Lut 2011, 19:08
Ostatnio był: Wczoraj, 22:10
Miejscowość: Frogville
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 255

Postprzez Realkriss w 27 Wrz 2011, 19:16

Ja niestety mam znajomych, a jednego nawet bardzo bliskiego. Tzn. byłego bliskiego, ojciec (?) chrzestny mojego Dziecka kiedy 9 lat temu zaczął pełnić tę funkcję był heteroseksualnym młodym człowiekiem, uganiającym się za babami.
Po kilku latach wyjechał z małego miasteczka za chlebem do stolicy i wrócił jako zdeklarowany, afiszujący się swoją nową orientacją pedał. Co było motorem przemiany, nie do końca jest jasne, na pewno trafił w jakieś środowisko, które go zafascynowało.

Nie zdążycie mnie oskarżyć, że zmieniłam zdanie o przyjacielu tylko za to, że zmienił orientację. Przeciwnie, przyjęłam to normalnie i traktowałam jak brata, jak wcześniej.
Niestety, chłopak zdebilał, pomimo tego, że był po technikum elektronicznym i kiedyś myślał o studiach, programowaniu, grafice komputerowej (bardzo uzdolniony plastycznie), osrał to wszystko i został FRYZJEREM.

Malował się, przebierał, przeginał, robił czajniczek i kiedy w końcu wpadł do mnie wieczorem w full make-upie i zawołał do swojej 6 letniej chrześniaczki: "KOCHANIE, CIOCIA PRZYJECHAŁA", był to koniec mojej cierpliwości.
Wyrwałam chwasta.

Był to koniec tej znajomości, ale przez niego poznałam trochę (za bardzo) to rozdmuchane i roszczeniowe środowisko. Dlatego wiem, o czym piszę. I nie jest mi wesoło.
Awatar użytkownika
Realkriss
Moderator

Postprzez Dżuz w 27 Wrz 2011, 19:23

To kim on w końcu został - gejem czy transwestytą? Bo już się pogubiłem :/
W11 x64 / Ryzen 5 7500F / ASUS Prime RTX 5070 OC 12 GB / 32 GB DDR 5 / SSD Samsung 990 Pro 1 TB
atikabubu Dżuz to morrofag z 10 letnim stażem

Za ten post Dżuz otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Lucjusz, Realkriss.
Awatar użytkownika
Dżuz
Przewodnik

Dołączenie: 11 Lut 2011, 19:08
Ostatnio był: Wczoraj, 22:10
Miejscowość: Frogville
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 255

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości