xionc napisał(a):Porównywanie pedofilii z homoseksualizmem samo w sobie jest durne i nie najlepiej świadczy o wygłaszjącym takie androny. Nie znam takiej osoby osobiście która by takie głupoty wygadywała, czy to na trzeźwo czy po wódce.
Poziom medycyny w starożytności nie był tk niski jak się wydaje. Ale to nie na temat.Ta Starożytna Gracja kazirodztwo, pedofilia i niewolnictwo. A chorym umysłowo wiercili dziury w czaszkach żeby ich wyleczyc. Na pewno chcesz sie cofać do tamtych czasów ?

xionc napisał(a): A wy sie dalej nakręcajcie pedalskimi spiskami.

Niestety, szm, są to poważne uczelnie i ludzie uznani za autorytety
Porównywanie pedofilii z homoseksualizmem samo w sobie jest durne

szm napisał(a):Tak, tak. Bo przecież stosunek mężczyzna-mężczyzna jest jak najbardziej normalny, a stosunek mężczyzna-chłopak to zUo. To jakieś zboczenie, dewiaciaja etc., etc., etc.

jak nie widzisz różnicy pomiędzy krzywdzeniem, bo pedofilią nią jest
mam gdzieś gejów i nie obchodzą mnie ich preferencje. Śmieszy mnie tylko zwykła obłuda, którą ubiera się pseudonaukowe piórka aby nadać jej powagi i znaczenia...

ulvhedin, Dżuz, The Witcher.

Terminus napisał(a):O seksie tegoż samego dziadka z 15 latkiem nie można już tak powiedzieć bo homoseksualizm przecież nie jest parafilią...

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość