djcycu napisał(a):Mianowicie Max Payne zawsze wiązał się z czyściutkim i ubranym w ładne ciuszki gliniarzem który wypowiada wojnę wszystkim kto tylko staje na drodze (mieszam byś nie miał spoilerów których wcześniej i tak nie dałem...).
djcycu napisał(a):Całość podlana komiksami oraz przepleciona wątkiem miłosnym którym było uczucie żywione do Mony. Kiedyś przyszedł do mnie kumpel... Buszując po sieci znaleźliśmy jakiś obrazek i na pierwszy rzut myśleliśmy że to jakieś GTA opatrzone znaczkiem Rockstara... A jednak zdziwienie nas wzięło widząc że to MP3... Obaj walnęliśmy facepalm i właściwie przestaliśmy oczekiwać gry którą pokochaliśmy w wieku 13 lat... Ten Max to już nie ten Max co kiedyś...
djcycu napisał(a):Do złudzenia każdy widzi w nim zwykłą strzelankę i napieprzankę a jedyną podobną no i popularną grą w tych klimatach pozostaje GTA... Nie miałem na myśli porównując mówić że też jak i w GTA będziemy robić zadanka jak zawsze tylko miałem na myśli to że zarośnięty i rozpity Max przypomina właśnie nowego bohatera GTA a nie Maxa którego znamy... Styl rozgrywki mógł sobie zostać ale klimat się niestety diametralnie zmienił..

djcycu napisał(a):Wiedziałem Kowek że się mnie uczepisz bo twoje chamstwo nie zna granic... Zawsze gdy ktoś chce coś powiedzieć a się zbytnio z nim nie zgadzasz jedziesz z kozakami w dół jak poczciwy polaczek czasem nawet obrażając w postach...

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości