Dziewczyny na forum. Odezwijcie się!

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Dziewczyny na forum. Odezwijcie się!

Postprzez Wayathin w 07 Lis 2011, 22:19

Hahah, rozjeżdżała ludzi...Taa uwielbiam to w grach. Wszelkiego rodzaju wywoływanie paniki, drażnienie przechodniów, przynosi mi wielką frajdę, i mojemu kompanowi-Kundzi też.
Ej, ale lepiej żeby siora nawalała w Black Ops'a na multi niż właśnie jarała w krzakach, robiła sweet focie na fejsbusia itd.
A, multi na grach...pamiętam jak kumpel namawiał mnie żebym zagrała z nim na multi. Oj...nawet nie chcę sobie tego wyobrażać.

Kriss, hah też mam nadzieję, że znowu się spotkamy na jakimś zjeździe, tak wgl. to wpadłam na trop jakiejś grupki ludzi organizujących LARPy w klimatach Stalkera. Znaczy był jeden taki w marcu. Nie wiem jak jest teraz, bo ich kanał zamilkł.
Tylko słabi i komuniści się uśmiechają.
Awatar użytkownika
Wayathin
Tropiciel

Dołączenie: 13 Kwi 2011, 12:05
Ostatnio była: 15 Gru 2020, 08:01
Miejscowość: Tu i tam.
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 115

Reklamy Google

Postprzez adin w 08 Lis 2011, 15:38

Realkriss napisał(a):Pomijam już fakt, że watek założyłam sama i może nie zauważyłeś, że jest skierowany do Dziewczyn, więc jeśli się chcą Chłopaki wypowiadać to super, ale nie czuj się zobligowany do czytania tego wątku, nie jesteś jego adresatem.

Trafne spostrzeżenie ale w tym wątku po prostu przelała się miarka.

Realkriss napisał(a):Proszę o sensowną odpowiedź albo przeprosiny, bo nie życzę sobie podobnych insynuacji.

Nie widzę powodu bym miał cię za coś przepraszać i usprawiedliwiać swojego zdania gdyż wszelkie informacje są w twoich postach które możesz sobie zawsze przejrzeć i skonfrontować czyjeś zdanie z twoim w nich zawartym.

ps. To tylko w kwestii formalnej, przepraszam i kończę offtopic.
Image
Awatar użytkownika
adin
Ekspert

Dołączenie: 14 Sty 2007, 01:58
Ostatnio był: 29 Lis 2024, 16:44
Kozaki: 32

Postprzez Realkriss w 08 Lis 2011, 15:44

Widzę, że brak Ci argumentów, ja także nie zamierzam się kłócić. Nie widzę jadu w swoich postach, ani użalania się. Ewentualnie ironię, lub ubolewanie nad stanem dziewczynizmu w świecie gier.
Dlatego uważam Twój post za niegrzeczny i niesprawiedliwy.
Nie ma co dalej tego rozwlekać. Choć pozostanę ciekawa, jaka miarka Ci się przelała i z jakiego powodu?
Awatar użytkownika
Realkriss
Moderator

Dołączenie: 08 Lut 2011, 14:58
Ostatnio była: 08 Gru 2024, 16:26
Miejscowość: Warszawa
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 882

Postprzez nati20 w 08 Lis 2011, 16:14

interesujące a myślałam że tylko ja mam hopla na punkcie stalka, przyjaciółki tego nie rozumieją a wśród panów jest to temat do naśmiewania i uwag w stylu baba gra w strzelanki... grałam w kilka gier np GoW, fallout, crysis, bioshock, cod ale upodobałam sobie stalkera. cień przeszłam chyba z 5 czy 6 razy( pierwszy raz niemodowaną wersje potem mody- priboi story, abc inferno, oblivion lost 2.1, dima's mod jeszcze jakiś którego nazwy nie pamiętam i teraz mam zew monolitu nieskończoną jeszcze, grałam też z NS ale jest(był) tak rozbudowany i zbugowany że przestałam grać po paru mapkach) czyste niebo przeszłam 2 razy (wersja niemodowana i z jakimś modem nie pamiętam nazwy, zakończyłam na OGSM w połowie(?) bo stwierdziłam że nie podoba mi się czyste niebo i wróciłam do cienia:E) tak uważam tą cześć za najgorszą pod względem fabuły. no i zew prypeci przeszłam 2 razy (wersja niemodowana i z SGM, miałam też S.M.R.T.E.R. Pripyat Mod ale znalazłam sgm i nie skończyłam tego moda) ufff się napisałam :) moim faworytem jak widać jest cień, chodzi tu o lokalizacje i fabułe, zew prypeci podobał mi się równie mocno ale to już nie to samo co dostać w łapy cień jako pierwszą grę z tej serii i zakochać się w niej. czyste niebo było za bardzo nastawione na walkę frakcji i to mi się nie podobało ponieważ wolę robić questy i przy okazji zabić kilku oponentów a nie dostawać zadania broń tego czy tamtego i odeprzyj atak wroga. lubie jak w grze jest dużo szukania jak w priboiu czy w sgm. w grę zaczełam grać ze wzglądu na prawdziwą historie tego miejsca, dlatego tak bardzo mi się spodobała. zaczęłam grać w roku 2008 jeśli się nie mylę. pozdrawiam wszystkie stalker"ki" z tego forum

Uwagi moderatora:

Nie żeby coś ten, ale polecam na przyszłość zastosować w postach nieco gramatyki :). - Soviet
:

Get out of here STALKER!

Image

Za ten post nati20 otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Realkriss, Piterxd, Lucjusz, Wayathin.
nati20
Tropiciel

Dołączenie: 13 Cze 2009, 14:26
Ostatnio była: 17 Kwi 2025, 22:10
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper VLA
Kozaki: 68

Postprzez Realkriss w 08 Lis 2011, 16:19

Nati, witaj!
W końcu ktoś oprócz mnie i Wayathin, kto ma pojęcie o czym są na tym forum rozmowy.
Bardzo się cieszę, że się odezwałaś, mam nadzieję, że będziemy mieć wiele okazji podyskutować na tematy growe, również np. jaki bohater z gier, w które grałyśmy, najbardziej nam się podoba, gdzie są epickie fabuły i co w grach podoba i nie podoba się kobietom, co nas odróżnia od grających mężczyzn...
Po dziesiąćkroć witaj!

Za ten post Realkriss otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive nati20.
Awatar użytkownika
Realkriss
Moderator

Postprzez nati20 w 08 Lis 2011, 16:48

ahhh faceci i ta ich opinia że tylko oni mogą grać w strzelanki, słuchać ciężkiej muzyki itd. myślą że dziewczyny to tylko malowanie paznokci, mini spódniczki i słitaśne gry w stylu simsy, brrrr jak ja tego nie znoszę.
:

Get out of here STALKER!

Image
nati20
Tropiciel

Postprzez Realkriss w 08 Lis 2011, 16:58

To forum jest doskonałym miejscem, gdzie możesz zmienić zdanie i pogadać z normalnymi facetami, którzy cieszą się, że mają wśród siebie babkę, z którą gry są wspólnym tematem.
Ja kolegów w moim wieku (między 30 a 40) mam TYLKO tutaj, w realnym życiu pierdzą w biurowe stołki i są tak tragicznie poważni.
W moim środowisku pracy (tam się przecież spędza najwięcej czasu) gdy mówię o grach, to patrzą na mnie jak na zdziecinniałą, ograniczoną debilkę.
A w Simsy to gra moje 9 letnie Dziecko i uważam, że to gra w sam raz dla dzieci i nastolatków.
Po diabła hodować jakieś wirtualne dziadostwo skoro można strzelać, skradać się, przeżywać epickie przygody...

Myślę, że masz sporo lat mniej ode mnie i coś Ci powiem po ciociowemu: masz zaje*iście ciekawe zainteresowania i nie muszą Ci przeszkadzać w malowaniu paznokci, ja tam kocham malować.
Mądrzy i interesujący faceci to doceniają.
Awatar użytkownika
Realkriss
Moderator

Postprzez nati20 w 08 Lis 2011, 17:09

taaa w środowisku forumowym (nie tylko tutaj) moja "nienormalność" budzi podziw wsród męskiej części co jest takie zabawne ahahaha jakby zobaczyli ufoludka na ziemi ehehe kiedyś też malowałam paznokcie choć mi to przeszkadzało bo trudno było grać z mokrymi :D teraz mi się nie chce. kiedyś częściej udzielałam się na forum bo częściej grałam i zdarzały się problemy z modami lub z dalszą grą. to moja pierwsza wizyta od dawna bo mam zamiar wrócić do ukrytych ścieżek które mam nieskończone, grałam jakoś latem w nie. stwierdziłam że powrót do zony to świetny pomysł na coraz zimniejsze wieczory ;)
:

Get out of here STALKER!

Image

Za ten post nati20 otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive djcycu.
nati20
Tropiciel

Postprzez Realkriss w 08 Lis 2011, 17:14

Też mam nieskończone Ukryte ścieżki. Potwornie mi się nudziło, spacerując i non stop mnie zabijało promieniowanie, choć Ścigacz z Lucjuszem mnie oświecili, że koniecznie trzeba się leczyć.
Niestety, byłąm już w takim stanie, że się nie dało dojść do zdrowia, a mało materiałów medycznych.
Potem zabugował mi się Doktor na Arenie w Prypeci i strzelał, kiedy do niego przychodziłam grzecznie.
A potem pierdylion razy nie udało mi się ocalić Charona.
To wszystko razem mnie dobiło i dałam sobie spokój, aby przejść siedemnasty raz Cień Czarnobyla.
Awatar użytkownika
Realkriss
Moderator

Postprzez nati20 w 08 Lis 2011, 17:23

ja przestałam grać na elektrowni/prypeci nie miałam czasu na grę

Uwagi moderatora:

Interpunkcja, interpunkcja. - Wheeljack
:

Get out of here STALKER!

Image
nati20
Tropiciel

Postprzez Realkriss w 08 Lis 2011, 17:35

No właśnie, bo od spacerów można tam dostać żylaków.
Awatar użytkownika
Realkriss
Moderator

Postprzez djcycu w 08 Lis 2011, 19:08

Kurde!Ten temat jest tak ciekawy że aż żal mi się nie udzielić. Pozwólcie więc że wsunę w tą rozmowę jeszcze kilka groszy ode mnie :P No to tak...

Realkriss napisał(a):W moim środowisku pracy (tam się przecież spędza najwięcej czasu) gdy mówię o grach, to patrzą na mnie jak na zdziecinniałą, ograniczoną debilkę.

Ja też tego nie kumam... I cieszę się że tutaj mogę się pochwalić moimi robótkami typu 3D, rowery, muzyka. U mnie wokoło każdy patrzy na mnie jak na jakieś dziwne zjawisko. Dlaczego? Bo mam 21 lat i sobie pograć lubię? Pomodelować ciężarówki? Na rowerze pojeździć? Pomajsterkować i się nie kryć z tym? Nawet jak pójdę sobie na jeden dzień na jakiś wypad w las o bułce i kilku konserwach to boję się by mnie nikt broń boże nie spotkał bo będą się brechtać... Moja odpowiedź na to jest prosta... Ludzie zgorzknieli do szpiku kości. Dziś już niekiedy pierwszoklasista średniej szkoły nie chce rozmawiać z kolegami z 3 gimnazjum bo to obciach... Każdy próbuje być na siłę poważny i dorosły lecz sam w głębi duszy chciałby porobić to co lubi jawnie bez ukrywania się. Szkoda że każdy taki "dorosły" jakoś w dziwny sposób woli się nudzić w domu nie robiąc nic bo to dziecinne :P Niezwykle podziwiam tych którzy dalej sklejają modele, zbierają znaczki no i grają w gry czy uprawiają sporty bo to lubią! :)

nati20 napisał(a):ahhh faceci i ta ich opinia że tylko oni mogą grać w strzelanki, słuchać ciężkiej muzyki itd. myślą że dziewczyny to tylko malowanie paznokci, mini spódniczki i słitaśne gry w stylu simsy, brrrr jak ja tego nie znoszę.

Nigdy tak nie myślałem a wręcz przeciwnie. Interesują mnie takie dziewczyny które są odmienne od tych plastików z "mordoksiążki" i "naszej wsi"... Wcale mnie to nie odpycha gdy dziewczyna słucha coś ciężkiego, uprawia jakiś trudny sport (np ekstremalny), gra w coś porządnego czy np tworzy muzykę a tym bardziej ciężką (znam takie)... Nie powinnaś się tym przejmować co oni pitolą i słuchać co chcesz, grać w co chcesz itd... Ale paznokcie to Ty maluj bo to się podoba :)

Cóż... Kiedy wreszcie poczułem że "ofiara spełniona" mogę wracać do reszty forum :D
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen

Za ten post djcycu otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Dżuz, scigacz1975, nati20, The Witcher, Realkriss, Kudkudak.
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości