Universal napisał(a):@Dżuz - bo o ile się nie mylę, o marginesie jest dyskusja.
Universal napisał(a):Tak, oglądanie całujących się pań z pewnością na dziecko wpływa. Tak samo jak zwiastun mordobicia Seagala przed Wieczorynką na Jedynce.
Universal napisał(a):Co do zdjęć - czy ja mam tłumaczyć jak krowie na rowie, jak do debila, że celowo używam wyolbrzymienia, żeby dotarło? Już tłumaczę co ma dotrzeć:
Universal napisał(a):Czy nie mogę skorzystać z tego prawa co niektórzy homoseksualiści i ich nazwać ludźmi z zaburzeniem, tak jak oni mnie homofobem? Cały czas słyszę, że homoseksualiści są traktowani jak ludzie drugiej kategorii, podczas gdy ze mnie się robi takiego, rzuca się wyciągniętymi z dupy argumentami i tak dalej. Przecież podam rękę homoseksualiście, jeśli będzie sympatycznym człowiekiem!

Dżuz napisał(a): Za chorych ich nie uważam, bo zgadzam się z definicją choroby/zaburzenia psychicznego stosowaną przez konkretne organizacje. Nic mnie tu nie przekona.

Terminus napisał(a):I pamiętaj Dżuz: marchewka to owoc. Unia Europejska tak orzekła a to konkretna organizacja
Terminus napisał(a):To psychologowie w USA orzekli, że nie jest chorobą coś, co wg części naukowców nie ma podłoża psychologicznego tylko fizjologiczne [zaburzenia rozwoju mózgu w okresie prenatarnym].

Tajemniczy.

Dżuz napisał(a):Ale dobrze byłoby gdyby ci mądrale, którzy twierdzą, że "nie da się co niektórym wbić do pustych łbów do czego to prowadzi -", wiedzieli co pokazujesz i wykazywali trochę obiektywizmu względem tego co widzą na owych fotkach.
Teraz tak trochę pedagogicznie - jak dzieciak tarza się na glebie, wali pięściami o podłogę, beczy i dopomina swojego to najlepszym wyjściem jest go zignorować i przeczekać, a nie użalać się nad swoim losem ciemiężonego i indoktrynowanego heterosia, ustępować i wdawać się w jakąś bezsensowną polemikę - w dyskusję, która do niczego nic nie prowadzi.

Użytkownicy przeglądający to forum: svt07 oraz 3 gości