wg niego raport Millera był "tłumaczony z rosyjskiego"
Raport Millera momentami zgadzał się z tym od Rosjan (w kwestii przyczyn wypadku), ale twierdzenie, że był tłumaczony z rosyjskiego jest mocno chybione. Jednak to PiS i takie kretyńskie wypowiedzi są u nich na porządku dziennym.
Potrafi mi to któryś zwolennik PiS wytłumaczyć?
Zwolennicy PiS zajmują się bluzganiem na inne partie (głównie PO i Tuska), chodzeniem do kościoła i słuchaniem radia maryja

. Przepraszam za te stereotypy.
Co do Macierewicza - typowy przykład PiSowskiego fanatyka. Co rusz gęba mi opada jak słyszę ich wypowiedzi. Np. prezentacja "Białej Księgi" i te pierdoły które wygadywał Macierewicz. Ton głosu jakby już było wiadomo, że to Ruskich zamach i trzeba wojsko na nich wysyłać. Głupoty pana Hofmana które słyszę przy każdej możliwej okazji. Zawsze oczerniające PO i zawsze stawiające PiS w dobrym świetle. Co ciekawe jeśli chodzi o PSL, PO to nie słyszę z ich strony tak mocnej krytyki (tak skrajnej i fanatycznie oddanej partii). Fajnie było, jak Hofman powiedział, że to kombatanci darli się i gwizdali na Tuska. Kłótnia w parlamencie europejskim też była niezła (na forum Europy - wstyd). I za każdą z tych afer stoją ONI. Elita PiSU.
Naprawdę nie potrafię zrozumieć czemu tacy ludzie jak Hofman czy Macierewicz są tolerowani w polityce. Jeszcze śmieszniejsze jest to, że znajdują się ludzie gotowi oddać głos na taką partię.
Wracając do "Białej Księgi". Jestem ciekaw kto ją pisał i jakich ekspertów lotniczych zatrudnił PiS (pewnie pan M.)