- Za ten post Lt_Hargrove otrzymał następujące punkty reputacji:
Fade, kasjusz21996, Gavdylenko.
Fade, kasjusz21996, Gavdylenko.

Voldi, swirekster.

SkullDagger, Stalker Rambo, Run4Life, Afrose, Szczupak, Szpagin.

Gizbarus, kasjusz21996, Realkriss.

Imię i nazwisko: Władimir Karigłow
Zezwolenie specjalne: sprawdzanie wysokości oddziaływania psi ( w razie braku pozostawić puste )
Miejsce urodzenia: Sewastopol
16.08.2006: kontrola oddz. psi
17.08.2006: test nowego urządzenia pomiarowego
18.08.2006: rutynowa kontrola obiektu PSI.
19.08.2006: < brak zajęć >
20.08.2006: < brak za... 18.08.2006, godzina 23:56 : Za chwilę zaczniemy test tego mózgu tworzącego silne wyładowania psioniczne.
19.08.2006, godzina 2:23 : Musieliśmy gdzieś popełnić błąd! 2 naszych ludzi będących tuż za szklanym pojemnikiem z mózgiem nagle przestało kontaktować... Warczeli na nas, podszedłem bliżej, żeby sprawdzić co się stało, wtedy jeden z nich - dr. Okrapski rzucił się na mnie. Na szczęście ochrona szybko mi pomogła. Uważam, że dalsze prowadzenie badań zaczyna się robić niebezpieczne i powinny zostać zatrzymane.
godzina 4:47 : Mózg wymknął się spod kontroli. 3 ludzi zostało " omamionych " tak jak tych 2 wcześniej... Broń psioniczna działa!
7:24 : O Boże! Dopiero teraz mogę pisać, jestem w górnym poziomie laboratorium... Ledwo co zatrzasnąłem stalowe wrota - goniło mnie co najmniej 10 osób poddanych działaniu psi.
8:32 : Za wrotami słyszałem okropne krzyki, nieludzkie, pełne bólu... Mam nadzieję, że ktoś jeszcze ocalał... Kod do drzwi wyjściowych z laboratorium znał tylko naczelnik i jego zastępca. Obym ich znalazł...
8:48 : W pokoju jednego ze strażników znalazłem pistolet z 4 nabojami. Jeżeli przedrą się przez drzwi to niewiele mi to pomoże...
9:25 : Słyszę stukanie w szybie windy. Nie wiem czy otworzyć, krzyczałem: " W porządku? Możesz mówić? " - odpowiedzi nie usłyszałem.
17:24 : Wychodzą szybami wentylacyjnymi, w ostatniej chwili zamknąłem się w pokoju ochrony.
18:42 : NIKT MI NIE POMOŻE !!! ZOSTAŁEM CAŁKIEM SAM !!!
23:45: Dobijają się do drzwi... Mam nadzieję, że wytrzymają. Niestety nie mam nic do jedzenia, ani do picia. Nie wytrzymam tu długo.
1:39 : Cisza... Czyżby szukali innego wejścia?
4:41 : W rogu pokoju jest zakratowany szyb wentylacyjny. Widzę przez nie okropnie zdeformowaną twarz. Próbuje wyrwać kraty, na szczęście są dla niego za mocne. Dobrze, że mam amunicjęęęęęęęęęęęęęeeeeeadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!...
< koniec nagrania >

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości