Dżuz napisał(a):Ale że co? Obowiązkowy abonament dla wszystkich, nawet tych nieoglądających? Mało prawdopodobne i nierealne.
A dla abonentów takiego Cyfrowego Polsatu (czy jakichś innych wynalazków) chyba można by stworzyć jakieś specjalne pakiety bez dostępu do kanałów TVP (o ile już tego nie ma) i po sprawie.
Z resztą, z odbiorem telewizji publicznej na lewo i tak nie ma wielkiego problemu, więc i tak dalej mogliby sobie walić w ch... i czasem na coś zerknąć, jak do tej pory - bez płacenia abonamentu
KOSHI napisał(a):Ja gdzieś czytałem, że zamiast TV można mieć monitor czy coś bo jak to tłumaczą "to nie jest główne urządzenie do oglądania TV". Ile w tym prawdy nie wiem. Ale nie kupię sobie monitora skoro mam TV bo musiałbym być debilem.
jalkavaki napisał(a):A ja dobre kilka jak nie kilkanaście lat temu wulgarnie mówiąc wyje*ałem odbiornik TV za okno i mam spokój. Polecam.
radioaktywny86 napisał(a):Ja tam swoją drogą się cieszę, że wynosi tylko 17 zł, w Niemczech i innych zachodnich krajach jego wartość jest 5-cio krotnie większa niż u nas. A osobiście zacząłem go płacić z dwa lata temu kiedy do sąsiada wpadła skarbówka zabrała mu TV i nałożyła (wygórowaną) karę.

Kpuc napisał(a):Ciekawy jestem kiedy to wszystko je###e a ludzie wyjdą na ulice? Bo w końcu nastąpi ten moment że nawet na wegetacje nie starczy.

Lucjusz, Adrenalin2k, Krige.

Run4Life napisał(a): a chleb będzie droższy od wody.![]()

Użytkownicy przeglądający to forum: svt07 oraz 2 gości