Kierowcy, 28 stycznia będziemy organizować protest przeciwko wysokim cenom paliw w Polsce. Dnia 28 stycznia chcemy zablokować Autostradę A4 na odcinku Opole - Wrocław oraz autostradową obwodnicę Wrocławia. Protest będzie polegał na poruszaniu się autostradą prędkością 40 km/h. Chcemy to zrobić medialnie i ostrzec rząd, że jeżeli nie zainteresuje się problemem to zablokujemy autostrady podczas Euro 2012.

Fifi napisał(a):Co wy na to?

Niewątpliwie rząd was wysłucha i szybciutko, niczym za dotknięciem czarodziejskiej różdżki zrozumiawszy swój błąd obniży ceny paliw, bo przecież każde dziecko, nawet to z zespołem downa wie, że to wina rządu z Ministrem ds. Cen Paliw z Ministerstwa Benzyny na czele. Macie moje pełne poparcie we walce ze złem i niesprawiedliwością, dumą mnie napawa fakt, że mogę truć się wdychając Wasze spaliny, które emitujecie zanieczyszczając naturalne piękno naszego kraju. Na skorodowane auto i poplamione prawo jazdy... jestem z Wami. Dziękuję, że otworzyliście mi załzawione od gryzącego dymu oczy!

Dżuz, Alchemik,
tomasz4815, KoweK, MatrixSTR, Adamus966.
niech rośnie aż do 10 złotych za litr a nawet więcej
po prostu nie lubię samochodów, ogólnie motoryzacji
a rządy zrezygnują z podstawowego źródła dochodów w dobie ciężkiej recesji...
kolokolo98.

Terminus napisał(a):To czemu nie protestujecie w londyńskim City, albo w Iranie?

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości