Jeżeli w Polsce byłby produkowany i serwisowany czołg III generacji jak Leopard II (TP-91 to jednak MBT II generacji) to i części zapasowe przy odpowiedniej logistyce by były. A kanibalizacja pojazdów bojowych w czasie działań wojennych w celu podtrzymania zdolności bojowych sprawnych jednostek jest raczej powszechnym zjawiskiem.Adriomeniks napisał(a):W razie wojny założę się że nie jednego Niemieckiego Leoparda II czy Amerykańskiego Abrams-a by przerobił na części zapasowe
Wolałbym, żebyśmy inaczej definiowali swoją polskość...ja swojego zdania nie zmienię, bo ja zdania ani swoich przekonań nigdy nie zmieniam. Jestem Polakiem....

xionc napisał(a): Rower jaki masz? Zapewne Wigry 3 bo polskie...

Dżuz napisał(a):A Romet to akurat produkował niczego sobie jednoślady, nawet takie Wigry 3 A od niedawna znowu wraca do łask jeśli chodzi o produkcję rowerów - tylko te chińskie skuterki i quady trochę nie ten tego Tak czy siak, Wigry 3 bym się nie wstydził Trochę małe kółka, ale na wypad wieczorny po browar do osiedlowego w sam raz

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość