Dovchenko napisał(a):Nie mogę już znieść kłamstw którymi na co dzień karmi nas rząd pana premiera Tuska.

W Polsce jest permanentny kryzys, trwa nieprzerwanie od 11 listopada 1918

JONYK napisał(a):Wracając do bieżącej polityki - nikt nigdy nie może zgadnąć dzięki komu stałem się wyborcą PIS-u.
Mianowicie dzięki samemu premierowi tuskowi i jego bardzo mądrej polityce i postępowaniu.
Dovchenko napisał(a): A o Smoleńsku mógłbym pisać godzinami wiec tu już się nie będę nakrecal...

Method napisał(a):Dovchenko napisał(a): A o Smoleńsku mógłbym pisać godzinami wiec tu już się nie będę nakrecal...
Zapraszamy na forum Onetu.

djcycu napisał(a):Mianowicie PO twierdzi że Kaczyński gra w polityczne gierki katastrofą smoleńską...

Method w Wczoraj, 16:03
JONYK napisał(a):Wracając do bieżącej polityki - nikt nigdy nie może zgadnąć dzięki komu stałem się wyborcą PIS-u.
Mianowicie dzięki samemu premierowi tuskowi i jego bardzo mądrej polityce i postępowaniu.
I ktoś taki na wybory pójdzie...

JONYK napisał(a): Robisz face palma zapominając o podstawowej zasadzie demokracji - każdy ma jeden ważny głos, obojętnie czy polityk, czy młody , czy " moher" każdy ma jeden głos.
JONYK napisał(a):Swoją drogą sam się zastanów jak to jest iż gdy był prezydentem Kaczyński można było go jako reprezentanta całego narodu ( większości ) obrażać i wylewać mu na głowę najgorsze pomyje i nie było na to paragrafu. A dzisiaj zamykają studenta za to że śmiał obrazić miłościwie panującego nam bronka poprzez złośliwe komentarze i dowcipy.
JONYK napisał(a):Nawet nie będę próbował się z tobą wymieniać argumentami bo wiem z doświadczenia iż i tak nie dam rady zmienić twoich poglądów nawet dobitnymi faktami ( może po prostu oglądasz za dużo telewizji a za mało czytasz w internecie o sprawach bieżących )
JONYK napisał(a):Pozdrawiam cie serdecznie panie kolego Method - i zauważ nie obrażam w żaden sposób
JONYK napisał(a):Niestety ty chyba jesteś zapatrzony w "polityków " pokroju Palikota który nie ograniczał się do krytykowania Kaczyńskiego lecz obrażał go, odbierając mu honor i godność należny człowiekowi.
JONYK napisał(a):Nawet nie będę próbował się z tobą wymieniać argumentami bo wiem z doświadczenia iż i tak nie dam rady zmienić twoich poglądów nawet dobitnymi faktami ( może po prostu oglądasz za dużo telewizji a za mało czytasz w internecie o sprawach bieżących )

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości