impulse_101 napisał(a):@xionc oczywiście ze hejt, przecież oni te 16GB skompresują 7zipem tak ze się zmieści w konsolowym 256ramu i nie będzie widać żadnej różnicy
xionc napisał(a):Będzie pewnie chodzić na pecetach tak samo świetnie jak gta4.

impulse_101 napisał(a):@Soviet Mówisz o tym zżółkniętym oświetleniu z przedpotopowym HDRem na bazie dx9? No widziałemCo do view distance to może i generuje obraz po horyzont tylko co z tego jak wszelkie szczegóły doczytuje się na 50m przed postacią (pisze na podstawie GTA4 bo RDR nie jestem w stanie porównać do wersji PC z oczywistych względów).
MP3 z takim poziomem graficznym jakie oferują konsole pójdzie na średniej klasie blaszaku bez żadnego płaczu wiec nie wiem czy jest sens kupować na konsole tylko z powodu obawy o płynność działania.

xionc napisał(a):Btw przecież napisałem że gry są droższe na konsole, czytaj ze zrozumieniem.
Od kiedy to na konsoli można zmieniać ustawienia w zakresie szerszym niż gra włączona/gra wyłączona?kis104 napisał(a):Róznica zapewne bedzie polegala na tym, ze Konsole - Wysokie ustawienia, a PC - Bardzo wysokie.

meJKu napisał(a):Ciekawe co oni tam wpakowali? Tekstury w .png czy co? :F
w końcu wydanie komputerowe otrzyma tekstury w wyższej rozdzielczości.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości