- Za ten post scigacz1975 otrzymał następujące punkty reputacji:
manash, vandr, szczypiorofix, Nieogarniający, Tajemniczy, M3Fis70, kapucha.
Car napisał(a):nadal cipo czekam aż mi podasz swój adres bo tak cwaniakowałeś peniasz cioto?
Car napisał(a):spodziewaj sie kilku typy niedługo u siebie
Car napisał(a):ja od tego mam ludzi ja płace a oni jadą i łamią karki więc mnie tam nawet nie będzie, bo jak ja pojade skończy sie na twoim trupie
manash, vandr, szczypiorofix, Nieogarniający, Tajemniczy, M3Fis70, kapucha.

Przemek77 napisał(a):Programy typu "interwencja", "uwaga", Jaworowicz etc.
Polegające z grubsza na tym, że pokazana jest jakaś jawna niesprawiedliwość (przeważnie urzędu względem człowieka), na początku bardzo emocjonalne wypowiedzi skrzywdzonych ludzi, potem pan redaktor grobowym głosem komentuje sytuację, na końcu zaś odwiedzamy z kamerą winowajców - przeważnie jakiś urząd - i albo zamykają nam drzwi przed nosem, albo jakiś "rzecznik prasowy" tegoż urzędu recytuje do kamery cytaty z jakiejś ustawy czy przepisu z wyrazem twarzy pt "Odpier... się ode mnie pismaku". Następnie pan redaktor zapowiada - "W kolejnym odcinku....".
I finał. Sprawa nie załatwiona a tylko wielu widzom podniosło się ciśnienie. Nikt nie poniósł konsekwencji, cierpiący cierpią nadal, sprawa wróciła do punktu wyjścia - ale za to jest "nius". Super.

KOSHI.

Alchemik.

AlexStalker napisał(a):[...]jak widzę tekst typu że dziewczyna miała wygoloną jedną skroń i spodnie zamiasdt sukienki, więc wyglądała jak faszystka, to mnie szlag trafia...

Eee, ale przecież w tym artykule nie ma o czymś takim mowy

AlexStalker napisał(a):Jak baba chce wyglądać jak facet to jej problem, niech tacy ludzie się nie czepiają

Jak baba chce wyglądać jak facet to jej problem, niech tacy ludzie się nie czepiają, jest wolność słowa, jest wolność wyboru stylu i garderoby.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość