Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].
Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].
Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.
Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.
Witam Mam permanentny błąd z teksturami ekwipunku. Wgrywam moda po kolei, tak jak jest w instrukcji, jednak po załadowaniu gry moje tekstury pancerzy/broni/bandaży/itp. wyglądają tak:
Szukałem na forum, jak to zmienić, jednak się nie doszukałem. Nie wiem, być może szukałem za mało dokładnie. Za pomoc postawię
Witam otóż mam nastepujący problem gdy zapisuje gre wyskakuje mi taki oto komunikat, nie wiem co z tym zrobić czy może mi ktoś powiedzieć dlaczego tak jest ? i jak ten problem rozwiązać ? a gdy wczytuje zapisaną gre pojawia się 2 komunikat o podobnej treści. Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu
Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości.
A to proszę Pana wyskakuje gdy za dużo artów do transmutacji dałeś jednocześnie. Wyjścia dwa - albo cofnąć się do sejva przed wrzuceniem artów do transmutacji, albo spróbować przeczekać ale nie daję gwarancji że Ci się uda.
KriegsMajor- to może być spowodowane przez wgranie innego moda który dodaje nową broń,artefakt ponieważ dodaje ona nową teksturkę. A więc jeżeli takowy mod posiadasz to go usuń,wywal do innego folderu.
Edit: Up zapisuj go w menu chyba "Save position" czy jakąś tak. I usuń wszystkie sejvy ale nie tego twojego ostatniego,gdy tak robię wszystko śmiga.
Witam stalkerów i innych zombich. Mam problem z stalker shoc, a więc tak wklejam pliczki wymienionego w nazwie tematu moda (Oblivion lost ultimate), a więc wkleiłem odpalam grę wszystko ok menu działa klikam enter to the zone, wszystko się zajefajnie ładuje ale, jak pisze "Enter to the Zone" i nagle winda i pułapka na owady daje krasza Log niżej nie jestem programerem żeby go odczytać,ja rozpoznaje tylko pojedyncze logi/linijki. Uwaga wielki ten log PS: Mam wersję 10004 jeszcze spróbuję na 10005
Chłopcze, przecież jest temat o tym modzie. Tam był ten błąd zgłaszany kilkakrotnie. Kiego czorta zakładasz nowy temat z dupy, zamiast wysilić się odrobinę. Jak byś wpisał w googlach treść twojego błędu, również od razu wyskoczyłyby ci właściwy temat z tego forum. Wstyd.
Wiedziałem że odpowie jakiś "hejter" i zacznie krytykować,chłopie jestem nie obeznany w tym forum bo jest tutaj z miliard tematów,w góógle nic nie znalazłem od 2 dni dlatego zwracam się tu. Skoro jest taki temat to daj do niego namiary a nie od razu jedziesz od "Wstydu".
"Hejter"? Ma rację, wystarczyło wpisać w Google "Can't open section 'aem_arny'" i wyświetlił się temat. "Nieobeznany z forum" - "najlepsze" wytłumaczenie
[niepotrzebny komentarz, którego po latach bym nie napisał]
Ostatnio edytowany przez Universal, 30 Paź 2025, 19:49, edytowano w sumie 1 raz