przez Pangia w 02 Sty 2013, 17:38
Ja wam mówię, bracia i siostry, porzućcie ten nowoczesny i bezwartościowy zarazem chłam i wróćcie do przeszłości, gdzie wszystko było prostsze, szybsze i nie tworzyło 1 procesu na każdą otwartą kartę w przeglądarce (bo niby ma to zapobiegać zawieszeniu się przeglądarki przy zawieszeniu się tylko 1 karty). Ja mam Firefoxa 3.6.3 i nie mam żadnych problemów z działaniem. Odpalam tyle kart, ile chcę i nic nie muli, nic się nie zawiesza, działa po prostu tak, jak należy. Czasem tylko zwleka z uruchamianiem się, ale tylko, jak włączam FF zaraz po wyłączeniu jakiejś gry (specjalnie podziękowania dla Steama za synchronizację nie-wiadomo-czego z ch♥♥-wie-czym)
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!