- Za ten post Gospodziej otrzymał następujące punkty reputacji:
Slovik.
Slovik.

Universal, pisanie takich artykułów podzielonych na części to idiotyzm i tylko nabijanie odsłon. Jak coś takiego widzę to od razu wyłączam stronę - to tylko świadczy o chu*owości strony.

scigacz1975 napisał(a):Czy para homoseksualna może w naturalny sposób "zajść w ciążę"?? - Nie nie może. Z tego związku nie może być dzieci. I niech tak zostanie.
MeZZerschmitt napisał(a):A jak dziecko wychowuje się w patologi?
Tak tak... to oczywiście od razu trzeba takie dziecko zabrać i dać tacie nr 1 i tacie nr 2 albo jeszcze lepiej...
MeZZerschmitt napisał(a):dwóm les, które z małego chłopca (załóżmy) zrobią pantofla do przyszłej dziewczyny (załóżmy).
MeZZerschmitt napisał(a):Znając nasz wspaniały Kraj (chwała Polsce! ale nie sprawującym władzę), dziecko kiedy już zacznie chodzić do szkoły będzie zajebistym punktem zaczepnym dla innych rówieśników, którzy będą chcieli wyżyć się emocjonalnie (fizycznie:)). Tak zwane Vipy szkolne hehe i chojracy nie zostawią takiego dziecka w spokoju, a już tym bardziej nie powiedzą:
- wiesz masz dwóch starych ale szanujemy cię
Terminus napisał(a):Jedyny ale i najważniejszy argument odnośnie adopcji to fakt, że do prawidłowego rozwoju emocjonalnego dziecka są potrzebne zrównoważone wzorce ojca i matki. W rodzinie hetero gdy te relacje są zachwiane dzieci mają różne problemy ze swoją osobowością, akceptacją, umiejętnością przystosowania się w społeczności, umiejętnością budowania trwałych relacji z innymi.
Universal napisał(a):dąc tym tropem popierasz np. prawa zoofilów, chociaż nie ich i ich czyny?

Tajemniczy, r_populik, scigacz1975, Universal, Realkriss.

StalkerCiastek napisał(a):Na szczęście żyjemy w takim kraju, gdzie wasze szalone pomysły długo nie dojdą do skutku.

StalkerCiastek napisał(a):bo bezpłodna normalna para=para gejów, bo przecież oboje, z punktu widzenia biologii, nie mogą mieć dzieci, to szczyt idiotyzmu

Woland napisał(a):Pensja przeciętnego Polaka ledwie starcza na sznur by się powiesić i skończyć swą marną egzystencję.
Wojas21, StalkerCiastek, Kudkudak.

nelson82 napisał(a):Dzięki, że nie przylepiłeś mi poparcia dla praw pedofilów.

Voldi napisał(a):Wybacz, że spytam, ale co Ty możesz o tym wiedzieć? Owszem, może gdzieś tam dorabiasz, jakoś wspierasz rodziców, to godne pochwały, choć nie wiem, czy w takim wieku biorą do pracy (a przynajmniej niektóre Twoje posty wskazują na niezbyt odległy rok urodzenia).

scigacz1975 napisał(a):Ciekawe Kowek. A jak będę chciał znajomemu podesłać ten temat (ledwie 100 stron z okładem ale ch*j z tym) - i powie "ale chu*owa strona - pier*olę - nie czytam, nie będę im nabijał odsłon" - to będzie pewnie miał taką rację jak Ty i Xionc - nie? pierdo*ić treść jaka jest w artykule, ważne że strona chu*owa. Paaanie![]()
StalkerCiastek napisał(a):Druga sprawa. Nie mam lat dużo, ale wiem już, jak bardzo rodzice wpłynęli na to, jakim człowiekiem dziś jestem. A jestem z siebie zadowolony, jestem prawie taki jaki chciałbym być i dalej nad sobą pracuję. Wiele z moich lepszych stron to zasługa wychowania, nieświadomie wchłonąłem część moich rodziców, ich zachowania, poglądy, charakter. Pod tym względem wiele się od nich nie różnię. Podobnie podchodzę do pewnych spraw i tak dalej.
Załóżmy teraz, że, niestety, dosięgło mnie te nieszczęście i miałbym ojca geja. Właściwie to dwóch ojców. Jaki bym teraz był? Na pewno nie taki jaki jestem teraz i z pewnością nie chciałbym być tym, kim mógłbym zostać. Czemu małe, nieświadome niczego dziecko, pozbawione możliwości samodzielnego decydowania o swoim życiu, z góry na coś skazywać i piętnować je na całe życie?

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości