Cholera, wygląda to jakby ktoś tłumaczył z angielskiego Tłumaczem Google... Ale dobra, rozumiem pytanie.
Fanty w schowku pojawiają się tylko, jeśli masz już o nim informację tj. jest on oznaczony na mapie - w innym wypadku będzie on pusty. Możesz tam zaglądać, ile chcesz - nic się nie stanie, ba, możesz nawet włożyć tam własne graty i po ewentualnym odkryciu informacji o schowku rzeczy, które tam włożyłeś tam pozostaną.
Czy zawartość może się dublować - tego nie wiem, wydaje mi się, że tak się nie dzieje, ale schowek może się pojawić na mapie więcej niż raz. Akurat schowki w Cieniu Czarnobyla są bardzo fajnie zrobione, bo wszystko masz opisane w plikach konfiguracyjnych - w jakiej lokacji ma być gracz, jaka frakcja zabitego NPC, jaka ranga itd. - dzięki temu zazwyczaj schowki będą w lokacjach, w których jeszcze nie byłeś i nie będziesz musiał zapieprzać pół mapy, żeby wyciągnąć jakąś Meduzę czy innego Makarowa.
Tak, każda skrytka znika, gdy ją opróżnisz. Możesz to wykorzystać i np. wstawić tam swoje rzeczy i wyjąć z niej to, co chcesz - dzięki temu schowek wciąż będzie oznaczony na mapie.
P.S.: Tak, radar wskazuje dokładnie miejsce. Wyjątkiem są miejsca, których nie ma na mapie (X-18 i X-16) i jakiś pojedynczy schowek w, zdaje się, Barze, którego ikonka jest nieco przesunięta względem jego rzeczywistej lokacji. A co do laboratoriów to schowki z X-16 będą widoczne na mapie w miejscu wejścia do niego w Jantarze, a te z X-18 to nie wiem, bo jeszcze nigdy nie wyłapałem info o schowku w tamtym miejscu

Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!